Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Golden Globe:

Spøkte om Jennifer-møte

Brad Pitt og Jennifer Aniston var begge til stede under nattas Golden Globe-utdeling.

VANT PRIS: Brad Pitt vant pris for beste birolle under nattas Golden Globe, og benyttet anledningen til å slå av en spøk om datinglivet sitt. Se også noen av de andre vinnerne. Video: Hollywood Foreign Press Association Vis mer

Det var nok mange som hadde håpet at det tidligere stjerneparet Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50) skulle bli gjenforent på den røde løperen under nattens Golden Globe-utdeling, men den gang ei.

Duoen strålte hver for seg, og det var nok mange skuffede fotografer som hadde satset på det som kanskje kunne bli nattens høydepunkt for mange.

Likevel skal man ikke se bort fra at det kanskje dukker opp et bilde av duoen sammen i løpet av natta, i hvert fall i sosiale medier. Begge var som nevnt til stede under utdelinga, og i forkant ble Brad spurt om ikke han kunne la seg fotografere med 50-åringen.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Flirte av eksens uttalelse

- Jeg kommer til å møte Jen, hun er en god venn, svarte han lattermildt på spørsmålet fra Entertainment Tonight.

Brad ble også spurt om hvorfor han ikke hadde med seg en date i natt, noe han ifølge Page Six svarte følgende på:

KLASSISK: Jennifer Aniston strålte i en svart kreasjon på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
KLASSISK: Jennifer Aniston strålte i en svart kreasjon på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KJEKKAS: Brad Pitt på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Brad Pitt på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hadde egentlig lyst til å ha med mamma, men jeg kunne ikke, for uansett hvem jeg står ved siden av så hevder folk at vi dater.

- Det hadde bare vært pinlig, spøkte han.

56-åringens uttalelser ble tatt godt imot i salen, og blant andre Jennifer Aniston kunne man se flire av eksens ord om eget datingliv.

GJENFORENING?: Brad Pitts uttalelser om ekskona Jennifer Aniston la ikke akkurat noen demper på håpet om å få se bilde av de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENING?: Brad Pitts uttalelser om ekskona Jennifer Aniston la ikke akkurat noen demper på håpet om å få se bilde av de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ingenting er sant

Det er kanskje ikke så rart at Pitt benyttet anledningen til å spøke om sitt eget datingliv, da han siden skilsmissen med Hollywood-stjerna Angelina Jolie (44) har blitt utsatt for en rekke romanserykter i tabloidavisene.

I midten av desember innrømmet Pitt at han hadde fått med seg ryktene rundt sitt eget kjærlighetsliv. Det gjorde han i et intervju med New York Times.

- Jeg vet ikke hvor mange kvinner de sier at jeg har datet de siste to eller tre åra, men ingenting av det er sant, slo han fast.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på bildedelingstjenesten. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Åpen om skilsmissene

Jennifer Aniston på sin side har lagt to ekteskap bak seg i løpet av sitt snart 51 år lange liv. Ekteskapet til Brad Pitt var likevel det som fikk mest oppmerksomhet utad. Paret møttes i 1998 og giftet seg i et storslått bryllup to år seinere.

På kort tid ble de blant Hollywoods mest populære par, og da de skilte seg i 2005, var det en sjokkert fanskare som satt igjen. Grunnen til skilsmissen skal ha vært at Pitt falt for Angelina Jolie, da de spilte sammen i filmen «Mr. & Mrs. Smith». Pitt giftet seg med Jolie i 2014, før ekteskapet endte i en bitter strid i 2016.

TOK SLUTT: Brad Pitt og Angelina Jolie var kjærester i 12 år, og gift i to av dem. Foto: NTB scanpix
TOK SLUTT: Brad Pitt og Angelina Jolie var kjærester i 12 år, og gift i to av dem. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2018 uttalte 50-åringen seg om sine brutte ekteskap, og hun bærer visstnok ikke noe nag overfor eksene.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, fortalte hun til Elle.

Videre fortalte hun at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

- Da de tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterer ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun den gang.

TÅREFULT: En tydelig rørt Jennifer Aniston var i det gavmilde hjørnet, da hun overrasket en familie som har hatt en tøff periode. Video: Kan ses på Viaplay. Vis mer

På fest hos eksen

Duoen skal seinest i desember ha tilbrakt tid sammen, den gang hjemme hos Aniston i forbindelse med hennes årlige julefest. Pitt skal sammen med rekke andre celebre gjester ha vært til stede hos ekskona.

Også i februar i fjor ble de tidligere turtelduene gjenforent. Den gang på Jennifer Anistons storslåtte 50-årsfeiring ved Sunset Tower Hotel i Los Angeles.

Dette satte fart i nok et håp om at duoen vil finne tilbake til hverandre, og etter nattens uttalelse blir nok ikke håpet noe særlig mindre.

«Friends»-stjerna har tidligere også vært gift med skuespiller Justin Theroux (48), men duoen gikk hver til sitt i 2017, etter to års ekteskap.