Sprakk opp i personlig tale: - Det er så godt og sterkt

Tore Petterson åpnet seg under kveldens sending.

SANG: Tore Petterson overrasket med sang under kveldens sending. I en tale etterpå, la han kortene på bordet. Foto: TV 2
SANG: Tore Petterson overrasket med sang under kveldens sending. I en tale etterpå, la han kortene på bordet. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kveldens kvartfinale i «Skal vi danse» bød på mange tiere og følsomme øyeblikk, både for danserne og dommerne.

Det var nemlig slik at dommerne skulle danse med hvert sitt par. For Tore Pettersons del ble det å danse sammen med Jorun Stiansen og hennes partner Fredric Brunberg. Tore hadde imidlertid en tvist på lur. Mens alle de andre dommerne fysisk danset, sto han på sidelinjen og sang.

Episoden ble en rørende affære, men talen til Petterson etter det hele ble toppen av kransekaken. Da han skulle fortelle om hvordan denne uken har vært, sprakk han rett og slett opp i stemmen - med tårer i øynene. Overfor Dagbladet, i pausen, avslører han hvorfor.

FØLSOMT: Jorun og Fredric danset en naken og ærlig dans lørdag kveld. Foto: TV 2
FØLSOMT: Jorun og Fredric danset en naken og ærlig dans lørdag kveld. Foto: TV 2 Vis mer

Hyllet av foreldrene

- Jeg har valgt denne låten fordi jeg liker å være personlig. Det er derfor jeg likte så godt å jobbe med Jorun, for hun har hatt sine problemer på sin side og jeg har hatt det på min side. Nå er det riktignok noen år siden jeg hadde det vanskelig, men jeg hopper stadig innom det skapet, forteller han.

Han snakket fra scenen om livet som homofil, og det var det som til syvende og sist fikk den ellers så glade dommeren til å bli våt i øynene.

- Jeg sprakk litt opp, jeg synes de leverte så innmari bra. Spesielt når noen danser en dans jeg har laget til en sang jeg synger. De har vært så slitne, og når de leverer så bra ... Det er så godt og sterkt, forteller han åpent.

Flere i salen beskrev det som vondt å høre Tores ærlige prat. Det ligger likevel stolthet i det han gjorde. Det kan moren og tanten hans, som var til stede i salen, skrive under på.

- Mamma og tante kom og ga meg litt skryt. De skulle egentlig komme først neste uke, men da de fikk vite at jeg skulle synge, kom de med en gang. Jeg tror de er veldig stolte, avslører han.

Dette var danseparene og deres poengsummer lørdag kveld:

Grunde og Ewa

For dans med Egor: 10 + 10 + 10 = 30

For cha cha cha: 9 + 10 + 10 + 10 = 39

Totalt: 69

Cengiz og Mai

For dans med Trine: 10 + 10 + 10 = 30

For quickstep: 9 + 9 +9 + 9 = 36

Totalt: 66

Jorun og Fredric

For dans med Tore: 10 + 10 + 10 + = 30

For vals: 8 + 8 + 8 + 10 = 34

Totalt: 64

Helene og Jørgen

For dans med Merete: 10 + 10 + 10 = 30

For wienervals: 9 + 9 + 9 + 9 = 36

Totalt: 66

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer