Jerry Demara:

Sprøytet vitaminer i rumpa - døde

Den amerikanske stjerna ble 42 år gammel.

DØD: Jerry Demara ble bare 42 år gammel. Kort tid før hans bortgang delte han en video i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØD: Jerry Demara ble bare 42 år gammel. Kort tid før hans bortgang delte han en video i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er med stor sorg familien til den amerikanske stjerna Jerry Demara bekrefter at han har gått bort som følge av komplikasjoner ved covid-19, ifølge Metro. Han ble 42 år gammel.

«Familie og venner, kjærligheten i livet mitt nyter allerede guds herlighet. Takk for alle deres bønner. Jeg elsker dere for alltid», skriver kona, Claudia, på Facebook.

I et forsøk på å dempe virussymptomene valgte artisten, som ble født i Los Angeles, å selv injisere vitaminer i rumpa. Dette ga ham store smerter og resulterte raskt i innleggelse på sykehus i California.

Innlagt

På Facebook delte han selv en video fra sykehuset, hvor han beskrev de enorme smertene.

«Jeg er på sykehuset fordi jeg har problemer med baken. Ved en feil har jeg i tre dager sprøytet inn vitaminer i samme området på kroppen. I går var siste gang jeg gjorde det, og de siste seks timene har jeg opplevd store smerter», sa han i videoen.

Han ble seinere overført til Pioneers Memorial Hospital in Brawley, hvor legene besluttet å operere ham. I etterkant av operasjonen kom det beskjeder om at tilstanden var stabil, men etter kort tid sto ikke livet til å redde. Det er ikke kjent hva slags vitaminer stjerna sprøytet inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer