Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Emilie «Voe» Nereng:

- Spurte om jeg kunne flytte inn før vi var kjærester

Bloggeren elsker å bo med typen, men røper at alt ikke går helt på skinner.

RASK ROMANSE: Den profilerte bloggeren Emilie Nereng kom sammen med samboer Torgeir Glomnes Johansen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Til Seoghør.no fortalte Nereng at hun spurte sin kjære om å bli samboer før de i det hele tatt var blitt et par. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RASK ROMANSE: Den profilerte bloggeren Emilie Nereng kom sammen med samboer Torgeir Glomnes Johansen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Til Seoghør.no fortalte Nereng at hun spurte sin kjære om å bli samboer før de i det hele tatt var blitt et par. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I februar i år ble det kjent at blogger Emilie «Voe» Nereng (21) hadde fått seg ny kjæreste.

En knapp måned senere røpet hun på bloggen sin at hun og kjæresten Torgeir Glomnes Johansen (27) også hadde blitt samboere.

Til Seoghør.no røper den profilerte bloggeren at hun ønsket å flytte sammen med sin kjære før de var faktisk var blitt et par:

- Jeg har liksom aldri tenkt at jeg kunne bo med noen, og så var det bare et punkt hvor jeg… Jeg spurte vel om jeg kunne flytte inn hos han før vi hadde snakket om at vi var kjærester. Så han var bare sånn «mener du det?». Og jeg bare «ja, hallo! Jeg er jo her hele tida!».

- Og så flytta jeg inn egentlig, med én gang. Så det gikk fort. Men noen ganger så er jo det det riktige, tenker jeg, legger Nereng til.

Tårevåte diskusjoner

PÅ GALLA: Emilie Nereng strålte i en kjole fra Undorn på Se og Hørs Kjendisgalla nylig. Foto: Andreas Fadum
PÅ GALLA: Emilie Nereng strålte i en kjole fra Undorn på Se og Hørs Kjendisgalla nylig. Foto: Andreas Fadum Vis mer

21-åringen, som har vært å se i tv-programmer som «Bloggerne» og «71° nord - Norges tøffeste kjendis», omtaler livet som samboer som «helt konge».

Likevel er det ikke alle sider ved samboertilværelsen som er like rosenrøde. Hun røper at diskusjonene deres ofte blir av det tårevåte slaget.

- Jeg gråter veldig lett. Jeg blir ikke sint, jeg bare gråter, og da jekker jo han seg ned med én gang. Så det er håpløst, man kan ikke diskutere med meg, for jeg bare gråter!

Bloggeren påpeker at gråtingen imidlertid har visse fordeler.

- Så da syns han synd på meg, og så vinner jeg, hehe. Det har jeg merket ved å bo sammen. Men det gagner jo meg, da, sier hun muntert.

Bloggerens kjæreste, som Seoghør.no møtte sammen med bloggeren på Se og Hørs Kjendisgalla nylig, bekrefter at det ikke bare er harmoni i hjemmet:

- Det er stort sett veldig bra. Men jeg er vant til å bo med en kompis, ikke sant, og nå bor jeg plutselig med en jente, så det blir mye andre saker man må forholde seg til. Det er litt mer tårer hjemme hos oss nå enn det var før. Men det er mest gledestårer, sier Glomnes Johansen.

- Må se «Skam» i skjul

Selv om Emilie Nereng stortrives som samboer med kjæresten i Oslo, er det én ting som kan være irriterende: At man ikke alltid kan se det man vil på tv.

I likhet med store deler av kjendis-Norge er bloggeren fan av NRK-suksessen «Skam», men bloggeren røper at det er litt vanskelig for henne å holde seg oppdatert på hva som skjer i ungdomsserien.

- Det er dét som er håpløst med å bo sammen med noen, at jeg nesten ikke får sett på «Skam»! Fordi kjæresten min vil ikke! Så jeg har drevet og sett det i skjul, da. Jeg syns det er en råbra serie, sier hun til Seoghør.no.

Denne høsten er det rollefiguren Isak Valtersen spilt av Tarjei Sandvik Moe som har hovedrollen i sesong 3 av den populære NRK-serien Skam. Vis mer

- Trygt med en eldre kjæreste

Nereng fylte 21 år tidligere i høst, og er klar på hva som er noe av det beste ved å bli eldre:

- Jeg nærmer meg alderen til kjæresten min. Jeg er ganske mye yngre enn han! Seks år. Så han var veldig fornøyd med at jeg ble 21 nå, hehe, forteller hun.

- Hvordan er det å være sammen med en som er såpass mye eldre?

- Jeg merker ikke aldersforskjellen så mye, men jeg vet ikke helt med ham.

- Jeg føler at det er veldig trygt å ha en så fin og stabil mann, mens jeg er litt sånn «ustabil» og overalt, hehe.

Selv om paret ikke skal feire jul sammen, er planen å tilbringe nyttårsaften sammen. Det røpet den kjente bloggeren overfor Seoghør.no på Kjendisgallaen november.

- Vi har jo ny leilighet, så vi får se om vi får presset inn noen mennesker der. Det hadde vært hyggelig! En litt sånn intim, hyggelig nyttårsfeiring, fastslår Emilie Nereng.

- GRUSOMT: Se hvordan bloggeren Emilie Nereng (18) reagerte da hun fikk vite at oppdragsgiveren ikke kom til å betale henne de 48 000 kronene de skyldte. Klippet er hentet fra TV 2-serien «Bloggerne». Video: TV 2 Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!