Emilie «Voe» Nereng:

- Spurte om jeg kunne flytte inn før vi var kjærester

Bloggeren elsker å bo med typen, men røper at alt ikke går helt på skinner.

RASK ROMANSE: Den profilerte bloggeren Emilie Nereng kom sammen med samboer Torgeir Glomnes Johansen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Til Seoghør.no fortalte Nereng at hun spurte sin kjære om å bli samboer før de i det hele tatt var blitt et par. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RASK ROMANSE: Den profilerte bloggeren Emilie Nereng kom sammen med samboer Torgeir Glomnes Johansen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Til Seoghør.no fortalte Nereng at hun spurte sin kjære om å bli samboer før de i det hele tatt var blitt et par. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I februar i år ble det kjent at blogger Emilie «Voe» Nereng (21) hadde fått seg ny kjæreste.

En knapp måned senere røpet hun på bloggen sin at hun og kjæresten Torgeir Glomnes Johansen (27) også hadde blitt samboere.

Til Seoghør.no røper den profilerte bloggeren at hun ønsket å flytte sammen med sin kjære før de var faktisk var blitt et par:

- Jeg har liksom aldri tenkt at jeg kunne bo med noen, og så var det bare et punkt hvor jeg… Jeg spurte vel om jeg kunne flytte inn hos han før vi hadde snakket om at vi var kjærester. Så han var bare sånn «mener du det?». Og jeg bare «ja, hallo! Jeg er jo her hele tida!».

- Og så flytta jeg inn egentlig, med én gang. Så det gikk fort. Men noen ganger så er jo det det riktige, tenker jeg, legger Nereng til.

Tårevåte diskusjoner

21-åringen, som har vært å se i tv-programmer som «Bloggerne» og «71° nord - Norges tøffeste kjendis», omtaler livet som samboer som «helt konge».

Likevel er det ikke alle sider ved samboertilværelsen som er like rosenrøde. Hun røper at diskusjonene deres ofte blir av det tårevåte slaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer