Elisabeth Asserson Ingebrigtsen:

- Spydde en del

Røper detaljer om graviditeten.

LYKKEN SMILER: Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen giftet seg i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKEN SMILER: Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen giftet seg i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Ekteparet Elisabeth Asserson Ingebrigtsen (23) og Jakob Ingebrigtsen (23) kunne nylig dele nyheten om familieforøkelse. Familien, som tidligere har bestått av Elisabeth, Jakob og de to hundene Maximus og Jupiter, får nå et femte medlem i form av en baby.

På Instagram kunne Elisabeth røpe at terminen er i juni, og har siden lagt igjen flere hint om at det er ei jente de skal få.

Onsdag kjørte 23-åringen en spørsmålsrunde med følgerne sine på Instagram, hvor det ramlet inn flere spørsmål om graviditeten. Der kunne hun blant annet fortelle at første del av svangerskapet bydde på litt utfordringer.

FLYTTET INN TIL DRØMMEHUSET: Ekteparet Liva og Henrik Ingebrigtsen og deres to døtre bor i et stort nybygd hus i Sandnes. En ettermiddag fikk de en ubehagelig opplevelse. Vis mer

«Jeg forventet verre, men jeg spydde en del og ingen mat fristet, selv om jeg var ganske sulten. Pepsi smakte ikke det samme, og jeg sov egentlig ganske dårlig. MEN, det varte heldigvis bare noen uker, også har den vært ganske grei siden».

Elisabeth forteller videre at hun planlegger å dele mer fra graviditeten framover, og hvordan hun opplever det.

På spørsmål om hva hun gleder seg mest til med morsrollen holder hun derimot ikke tilbake.

«Myyye!! Gleder meg mest til å ha en miniversjon av meg og Jakob. Bare å ha en hel person å ta vare på og dele livet med. Gleder meg til å se alle minner og ting vi skal lage sammen».

GIFT: Lørdag 23. september giftet Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson seg i Bragernes kirke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Om det blir ei jente eller ei, gjenstår å se. Uansett virker det som at paret har klart for seg hvilke navn det står mellom på familiens nyeste tilskudd.

«Vi har vært enige om navn i mange år. Men å velge akkurat hvilket har vi ikke gjort ennå. Meeen vil si at vi er 98 prosent sikre», innrømmer hun kryptisk.