Stacy Keibler bekrefter at forholdet til Clooney er over

Åpner opp om bruddet for første gang.

FREMDELES VENNER: Clooney og Keibler var venner før bruddet, og håper de kan fortsette å være det nå også. Foto: Scanpix
FREMDELES VENNER: Clooney og Keibler var venner før bruddet, og håper de kan fortsette å være det nå også. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): For en uke siden meldte kjendismagasinet People at kjærligheten hadde tatt slutt for George Clooney (52) og Stacy Keibler (33).

Nyheten om bruddet kom etter at paret hadde tilbrakt mye tid fra hverandre. Sist de ble fotografert sammen var i mars i Berlin, hvor Clooney var på innspilling av hans kommende film «Monuments Men».

Nå bekrefter Stacy selv for første gang at det er slutt, og at bruddet var langt fra dramatisk. Nyheten ble publisert i en video på nettstedet Extra.

Fremdeles venner Til tross for at romansen er borte, står vennskapet mellom skuespilleren og fribryteren fremdeles sterkt.

- Selvfølgelig er vi fremdeles venner. Det har ikke skjedd noe dramatisk, så alt er i orden, sier Kiebler til nettstedet.

Stacy vil heller ikke få tid til å sette seg ned å tenke over bruddet med Clooney, da hun forteller at timeplanen er hektisk om dagen.

- Jeg lever alltid i øyeblikket, og akkurat nå er jeg veldig opptatt. Timeplanen min er veldig tett, og jeg elsker det, sier hun.

Norsk suksess Skuespilleren George Clooney har lenge vært en ettertraktet skuespiller blant pikene, men populariteten hans vokste seg enda større i Norge da han dukket opp i en tv-reklame for Dnb.

Det var mye oppstyr rundt det at Clooney hadde spilt inn en reklame sammen med ei norsk jente, fram til det ble kjent at skuespilleren egentlig var dansk, og het Julie Agnete Vang Christensen.

Med rollen som den rødhårede, litt klønete politikeren Nete Buch i den populære TV-serien «Borgen» har hun for alvor blitt kjent for det skandinaviske TV-publikummet.