Stadig flere kjendiser rammet av skogbrannene: - Fullstendig knust

Sørger på sosiale medier.

BARE RESTENE IGJEN: Artist Robin Thicke (41), her med modellkjæresten April Love Geary (23), er blant stjernene som ikke har et hjem å komme tilbake til etter skogbrannens herjinger. Foto: NTB Scanpix
BARE RESTENE IGJEN: Artist Robin Thicke (41), her med modellkjæresten April Love Geary (23), er blant stjernene som ikke har et hjem å komme tilbake til etter skogbrannens herjinger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flere titalls mennesker er døde og nærmere 30 000 har mistet hjemmene sine i det amerikanske medier omtaler som den verste skogbrannen i Californias historie.

Mandag kveld norsk tid kjemper brannmannskapene fortsatt mot de massive flammene, som herjer flere steder i den amerikanske delstaten. Ifølge nyhetsbyrået AP er enkelte av brannene nå under kontroll, men myndighetene tror det vil ta flere uker før alt er slukket.

Det arbeides nå med å identifisere alle omkomne, men fortsatt er nærmere 230 mennesker ikke gjort rede for, skriver nyhetsbyrået. Det er særlig ved den nær utslettede byen Paradise, nord i delstaten, at den menneskelige tragedien er et faktum.

- En av de heldige

Lenger sør i delstaten er kjendistunge Malibu blant stedene som er rammet av skogbranner. Også her er en rekke boliger slukt av flammene, men dødstallene er betydelig lavere.

Flere verdensstjerner er blant dem har måttet evakuere fra millionvillaene sine gjennom helga, deriblant action-stjerna Gerard Butler (48), som har delt et bilde av sitt nedbrente hjem på Twitter. Seinere har en rekke andre kjendiser fulgt etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer