Stormingen av Kongressen:

- Stanken er umulig å bli kvitt

Nære venner og bekjente snur ryggen til Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner etter stormingen av Kongressen.

PÅ VEI UT: I takt med at Trump-familiens dager ved roret går mot slutten, blir kritikken mot dem stadig skarpere. Her er ekteparet Ivanka Trump og Jared Kushner i november. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB
PÅ VEI UT: I takt med at Trump-familiens dager ved roret går mot slutten, blir kritikken mot dem stadig skarpere. Her er ekteparet Ivanka Trump og Jared Kushner i november. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært et vanvittig mediekjør rundt president Donald Trump (74) og resten av presidentfamilien etter at Trump-demonstranter stormet Kongressen i Washington D.C. på onsdag.

Hittil er fem personer døde som følge av stormingen, og mange skadd.

Presidenten har fått kritikk for tilsynelatende ikke å gjøre særlig mye for å hindre demonstrantene i å ta seg inn i parlamentsbygningen, men snarere oppfordret den voldelige mobben til å lage de historiske scenene.

Nå er det Ivanka Trump (39) og ektemannen som får kritikk.

Vanity Fair skriver at Trump og ektemannen Jared Kushners (39) protest etter stormingen av Kongressen så å si har vært ikke-eksisterende.

Presidentdattera - som har vært en nær støttespiller for sin far gjennom hele presidentperioden - kalte demonstrantene først «amerikanske patrioter» i en Twitter-melding som seinere ble slettet.

Deretter gikk hun ut og ba opptøyene og volden om å opphøre. Ektemannen Kushner forholdt seg taus. Paret anklages nå for ikke å ha gjort noe for å stoppe volden.

- Hvis det var noen reaksjoner fra ekteparet, så var de i så fall usynlige. Mest sannsynlig var det ingen reaksjoner, ifølge det folk som kjenner dem har fortalt meg. Som en av deres tidligere venner fortalte meg: «folk som har fortsatt å være venner med Jared og Ivanka har lett etter bevis for at de ikke var medskyldige, men har ikke funnet noe», skriver Vanity Fair-journalist Emily Jane Fox.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer