Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Stappet i seg marihuanamuffins før Grammy-løperen. Så fikk hun se seg selv på tv

Nå oppfordrer artisten andre til ikke å gjøre det samme.

ANGRER: Elle King (27) røper på sin Instagram-profil at hun var høy på marihuana på Grammy-løperen. Foto: NTB Scanpix. 
ANGRER: Elle King (27) røper på sin Instagram-profil at hun var høy på marihuana på Grammy-løperen. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Natt til mandag var det duket for den stjernespekkede Grammy-utdelinga i Los Angeles, der flere av verdens største stjerner var på plass.

Den amerikanske sangeren Elle King (27) hadde imidlertid tatt festen til et litt annet nivå.

På sin egen Instagram-profil avslører nemlig den unge artisten at hun var i narkorus gjennom hele utdelinga. Eller som hun selv beskriver det: «Høy som f***».

Angrer

Nå oppfordrer 27-åringen andre til å holde seg unna muffins med tilsatt marihuana før de skal delta på en rød løper.

«Tips til deg selv: Ikke spis en hel haug med marihuanamuffins før den røde løperen på Grammys», skriver artisten på Instagram, ved siden av et bilde og en video fra et intervju hun stilte opp på - nettopp under Grammys.

«Du ser noe som skinner, glemmer at du er på tv, og glemmer spørsmålene. Så kommer du på at du aldri burde ha latt noen intervjue deg», skriver King.

27-åringen var nominert for «Beste country duo/gruppe» under prisutdelingen for sin duett, «Different for girls», sammen med Dierks Bentley, ifølge People.

Bentley skryter av samarbeidet og er fornøyd med valg av duettpartner.

- Jeg tenkte at det ville vært et kult samarbeid, sa Bentley til ukebladet på den røde løperen.

- Jeg ville ha henne, og jeg fikk henne. Hun er den perfekte personen for sangen. Det er ikke en standard countrysang, så jeg var avhengig av riktig person for at den skulle bli noe. Hun var riktig, så jeg var veldig heldig, fortsatte han.

Stjal showet

Artist Lady Gaga (30) sjokkerte med et svært dristig antrekk tidligere på kvelden, før hun skiftet til et mer dekkende antrekk foran etterfesten.

Ikledd en enkel, sort skinnkjole dukket «Bad Romance»-sangeren opp på Interscopes etterfest på Peppermint Club i West Hollywood.

Der festet hun blant annet med skuespiller John Travolta (62), og de to poserte gladelig på bilder sammen.

Grammy's er kjent for sin festfylte kveld med kjendiser i kjoler til flere tusen kroner, og spektakulære opptredener. Likevel gikk det ikke helt som planlagt for alle.

Adele (28) startet ballet og åpnet hele showet med sin verdensberømte hit, «Hello».

28-åringen inntok scenen igjen underveis for å hedre avdøde George Michael, som døde 53 år gammel i desember. Men ting gikk ikke helt etter planen da hun skulle synge «Fastlove» - for lyden sviktet.

28-åringen avbrøt låten og bannet fra scenen, før hun startet på nytt igjen.

- Jeg kan ikke ødelegge dette for ham, sa hun til publikum.

Etterpå tok hun til tårene.

ÅRETS ALBUM: Adele vant Grammy for årets album. I takketalen hyllet hun Beyonce. Video: CNN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling