Isabel Raad:

Stappfullt SAS-fly: - Totalt galskap

Toppbloggeren går hardt ut mot flyselskapet etter en flytur onsdag.

SKUFFENDE: TV-fotograf Truls Ørmen Elingsen fikk seg litt av et sjokk, da han var på jobbrelatert reise med SAS. Reporter: Christian Wehus. Video: Truls Ørmen Elingsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
LES ALT OM CORONA

Utbruddet av coronaviruset preger dagliglivet i Norge på mange måter, og det er innført strenge tiltak for å hindre smitte. FHI oppfordrer folk til å holde god avstand fra hverandre, og unngå nærkontakt med andre mennesker.

Man skal også unngå store folkemasser, og begrense kontakten med andre. Det er også innført strenge restriksjoner ved landets flyplasser. Deler av innenrikstrafikken går fortsatt som normalt, og da toppblogger Isabel Raad (26) skulle ta fly fra Oslo til Stavanger onsdag, var det et stappfullt SAS-fly som ventet henne.

I et innlegg på sin blogg, går 26-åringen kraftig ut mot flyselskapet, og skriver at det var null restriksjoner på onsdagens flyging - noe hun omtaler som «totalt galskap».

På bilder og video fra flyturen kan man se at passasjerene sitter tett i tett. Raad reagerte på antallet passasjerer allerede ved boardingen, og hevder at passasjerene ikke holdt én meters avstand fra hverandre - slik smittetiltakene sier.

- Det så ut som om at det skulle bli et fullt fly. Og hva tror dere var tilfelle? Jo da, STAPPFULLT fly! Heeeelt stappa, skriver hun i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer