Står bak den udødelige hitlåta «We are family». Nå har en av dem gått bort

Joni Sledge ble 60 år gammel.

MISTET MEDLEM: Joni Sledge (i midten), som var en del av popgruppa Sister Sledge, er død. Dette bildet er tatt i 2006. Foto: Chris Polk / AP / NTB Scanpix
MISTET MEDLEM: Joni Sledge (i midten), som var en del av popgruppa Sister Sledge, er død. Dette bildet er tatt i 2006. Foto: Chris Polk / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hun var en del av musikkgruppa Sister Sledge, firkløveret som herjet med den etter hvert så gjenkjennelige poplåta «We are family».

Fredag ble Joni Sledge funnet død i sitt hjem i Arizona. Det bekrefter bandets talsperson, Biff Warren, overfor nyhetsbyåret AP.

GIKK BORT: Joni Sledge. Her fra 2004. Foto: Apf / NTB Scanpix
GIKK BORT: Joni Sledge. Her fra 2004. Foto: Apf / NTB Scanpix Vis mer

«Vi er takknemlige for deres bønner mens vi sørger over tapet av vår søster, mor, tante, niese og kusine», uttaler familien.

Dødsårsaken er ikke kjent.

Foruten Joni besto Sister Sledge av hennes tre søsken, Kim, Kathy og Debbie. Musikkgruppa ble dannet i 1971, før de slo gjennom med nevnte hitlåt i 1979. Selv om Kathy forlot bandet på slutten av 80-tallet, har de resterende medlemmene vært aktive fram til i dag.

Det er imidlertid uklart hvilken skjebne som venter Sister Sledge - nå som det bare er to medlemmer igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer