Katie Price:

Står brud for fjerde gang

Skandalestjerna er forlovet - igjen.

TIL ALTERS: Den britiske glamourmodellen og realityprofilen Katie Price har forlovet seg med kjæresten Carl Woods. Her er de høsten 2020. Foto: Splash News / NTB
TIL ALTERS: Den britiske glamourmodellen og realityprofilen Katie Price har forlovet seg med kjæresten Carl Woods. Her er de høsten 2020. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den britiske skandalestjerna Katie Price (42) har forlovet seg med kjæresten Carl Woods (31), som er kjent fra realityprogrammet «Love Island». De bekreftet forholdet i fjor sommer, og nå har de valgt å investere ytterligere i forholdet.

Price bekreftet selv nyheten på Instagram seint tirsdag kveld, etter at det begynte å dukke opp nyhetssaker om forlovelsen i diverse utenlandske medier.

«Jeg sa ja! Se hele saken og alle bildene i neste ukes utgave av OK! Magazine», skriver 42-åringen under et bilde der hun stolt viser fram den skinnende forlovelsesringen.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner til det vordende ekteparet - men flere lar seg også overraske over at Price nok en gang skal gifte seg.

Fjerde gang

Det er nemlig ikke første gang.

Den skandaleombruste realityprofilen har nærmest gjort sport i å få privatlivet omtalt i den britiske tabloidpressen - og kjærlighetslivet er selvfølgelig ikke et unntak.

Antall forlovelser er litt usikkert - noen medier mener dette er den åttende i rekken. For Price har utvilsomt en brokete kjærlighetshistorikk bak seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer