Katie Price:

Står brud for fjerde gang

Skandalestjerna er forlovet - igjen.

TIL ALTERS: Den britiske glamourmodellen og realityprofilen Katie Price har forlovet seg med kjæresten Carl Woods. Her er de høsten 2020. Foto: Splash News / NTB
TIL ALTERS: Den britiske glamourmodellen og realityprofilen Katie Price har forlovet seg med kjæresten Carl Woods. Her er de høsten 2020. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske skandalestjerna Katie Price (42) har forlovet seg med kjæresten Carl Woods (31), som er kjent fra realityprogrammet «Love Island». De bekreftet forholdet i fjor sommer, og nå har de valgt å investere ytterligere i forholdet.

Price bekreftet selv nyheten på Instagram seint tirsdag kveld, etter at det begynte å dukke opp nyhetssaker om forlovelsen i diverse utenlandske medier.

«Jeg sa ja! Se hele saken og alle bildene i neste ukes utgave av OK! Magazine», skriver 42-åringen under et bilde der hun stolt viser fram den skinnende forlovelsesringen.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner til det vordende ekteparet - men flere lar seg også overraske over at Price nok en gang skal gifte seg.

Fjerde gang

Det er nemlig ikke første gang.

Den skandaleombruste realityprofilen har nærmest gjort sport i å få privatlivet omtalt i den britiske tabloidpressen - og kjærlighetslivet er selvfølgelig ikke et unntak.

Antall forlovelser er litt usikkert - noen medier mener dette er den åttende i rekken. For Price har utvilsomt en brokete kjærlighetshistorikk bak seg.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Hun har barna Harvey (18), Junior (15), Princess (13), Jett (7) og Bunny (6) fra tidligere forhold, og har vært gift med tre forskjellige menn: artisten og tv-stjernen Peter Andre (48), den britiske MMA-utøveren Alex Reid (45) og den tidligere stripperen Kieran Hayler (34).

Dermed skal hun nå altså stå hvit brud for hele fjerde gang.

Fant lykken

Det var i juli i fjor Katie Price bekreftet på Instagram at hjertet hennes hadde blitt kapret av realityprofilen Carl Woods. Han er elleve år yngre enn henne, og har medvirket i ymse realityprogrammer i Storbritannia.

«Jeg har endelig funnet min perfekte prins», skrev hun den gang.

Kjærestenyheten kom om lag et halvt år etter at Katie Price og ekskjæresten, fitnessinstruktøren Kris Boyson, brøt forlovelsen før jul i 2019. De var vel å merke i et av-og-på-forhold, og skal ha hatt en rekke pauser siden de ble koblet til hverandre for første gang i 2018.

De forlovet seg sommeren 2019 - men det ble aldri noe bryllup ettersom forlovelsen ble brutt. Så gjenstår det bare å se om Katie Price kommer seg til alteret denne gangen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer