Camilla Lorentzen:

Står fram med ny kjæreste

- Antar at jeg er skeiv. Og ja, hun er kjæresten min - happy Pride, skriver treningsprofilen og influenseren på Instagram.

KLINER TIL: Treningsprofil og influenser Camilla Lorentzen avslører lørdag ettermiddag at hun har fått seg ny kjæreste. Overfor Dagbladet forklarer Lorentzen at det er første gang hun har inngått et forhold med ei jente og beskriver det som nytt for henne. Foto: Privat
KLINER TIL: Treningsprofil og influenser Camilla Lorentzen avslører lørdag ettermiddag at hun har fått seg ny kjæreste. Overfor Dagbladet forklarer Lorentzen at det er første gang hun har inngått et forhold med ei jente og beskriver det som nytt for henne. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Juni er kjent som Pride-måneden, da store deler av verden feirer og retter fokus mot homofile, lesbiske og transpersoner. Målet er økt bevissthet omkring seksuell orientering og kjønnsidentitet, og en feiring av skeiv kjærlighet og mangfold.

Til tross for at Pride-feiringen denne helga er sterkt preget av coronaviruset og derfor foregår digitalt, stopper det ikke flere av landets kjente profiler å markere Pride på sitt eget vis.

Flere har delt bilder i anledning Pride på Instagram, blant dem treningsprofil Camilla Lorentzen (31). Hun er dama bak emneknaggen #fitnok, og har også skrevet de to bøkene «God Nok inspirasjonsguide» og «God nok med fitnokmetoden».

Lørdag ettermiddag overrasker imidlertid Lorentzen ved å dele et bilde av seg selv kyssende med Julie Visnes (24) med sine over 85 000 følgere på Instagram.

I innlegget røper Lorentzen at de to har blitt kjærester.

«Ja, jeg er skeiv. Og ja, hun er kjæresten min - happy Pride», skriver Lorentzen til bildet.

- Helt nytt

Overfor Dagbladet forteller Lorentzen at hun og Visnes møttes på et arrangement gjennom Instagram for tre år siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer