Phillip Schofield:

Står fram som homofil

- Dette er tøft, sier programlederen.

STÅR FREM: Phillip Schofield er programleder for «This morning» på ITV, hvor han valgte å stå fram som homofil. Video: ITV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske programlederen Phillip Schofield (57) er homofil. Det skriver han selv i et lengre innlegg på Instagrams historiefunksjon fredag.

«Med styrke og støtte fra kona mi og døtrene mine, har jeg nå godtatt at jeg er homofil», er blant det 57-åringen skriver i det åpenhjertige Instagram-innlegget han har delt.

Kort tid etter at han kom ut på sin egen Instagram-profil, snakket han om avsløringen på kanalen ITVs morgenprogram, «This Morning», som han leder sammen med Holly Willoughby (38). Der takket han kona Stephanie Lowe (57) for all støtten.

- Dette er tøft. Vi har gått gjennom dette sammen. Vi har vært veldig åpne og ærlige. Jeg kan ikke skrive i noen uttalelse hva jeg føler for den kvinnen. Hun er fantastisk. Hun er bokstavelig talt forbausende, sa han i tv-programmet, ifølge Sky News.

- Vennene mine er de beste

Også på Instagram retter Phillip Schofield en takk til kona si gjennom 27 år og til døtrene, Molly og Ruby:

«Steph har vært helt fantastisk - og jeg elsker henne så høyt. Hun er den snilleste jeg noen gang har møtt. Jentene mine har vært forbløffende i deres kjærlighet, klemmer og oppmuntrende ord og støtte», skriver han, og trekker også fram kollegaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer