Gigi Gorgeous

Står fram som panfil

YouTube-stjerna kommer ut for fjerde gang.

FJERDE GANG: YouTuberen Gigi Gorgeous står fram som panfil. Tidligere har hun kommet ut tre ganger. Foto: MediaPunch / REX / NTB
FJERDE GANG: YouTuberen Gigi Gorgeous står fram som panfil. Tidligere har hun kommet ut tre ganger. Foto: MediaPunch / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den kanadiske modellen og YouTube-profilen Gigi Gorgeous (28) har de seineste åra blitt et av de mest kjente navnene på sosiale medier. 28-åringen har blant annet laget flere sminkevideoer med Kylie Jenner, kjent fra «Keep up with the Kardashians».

Gigi ble født som Gregory Allan Lazzarato, men byttet navn da hun gjennomgikk en kjønnsoperasjon i 2013. Nå heter hun Gigi Loren Lazzarato.

Gigi ble for alvor kjent da hun dokumenterte sin transformasjon fra mann til kvinne i sosiale medier.

Nå kommer 28-åringen ut for fjerde gang, denne gang som panfil.

Fjerde gang

Stjerna avslørte nemlig i en video fredag denne uka at hun er panseksuell. Det betyr at hun tiltrekkes av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller kjønnsidentitet.

- Jeg kom ut som homofil før jeg gjennomgikk kjønnsoperasjonen. Jeg kom ut som transseksuell og så kom jeg ut som homofil igjen. Helt ærlig, det er noen av, om ikke mine beste, favorittminner. Å lete dypt i meg selv og finne ut noe annet og sette en merkelapp på det, forklarer hun i videoen, gjengitt av People.

- Siden den gang har jeg giftet meg med den samme personen, som siden har gjennomgått kjønnsoperasjon, sier hun videre, og refererer til Nats Getty (28).

Takker ektemannen

Getty kom ut som transseksuell i januar etter en kjønnsoperasjon, og er gift med Gigi.

- Det var faktisk gjennom mannen min Nats at dette ble låst opp i meg. Det har alltid vært der, denne jenta har alltid vært inni meg, men det tok dette stadiet i livet mitt for å virkelig åpne opp, og nå er jeg klar for å dele det med dere.

SNUR: Hallmark stoppet reklamene som viste et homofilt bryllup. Nå sender de dem likevel - og beklager. Video: Zola.com Vis mer

Hun sier videre at hun gjennom åra har innsett at hun ikke ble forelsket i Nats på grunn av kjønnet hans. Hun ble nemlig forelsket i den personen han er.

- Jeg vil bare gi beskjed om at jeg er panseksuell, sier hun, og legger til at hun ikke angrer på sine tidligere videoer der hun har kommet ut.

Ble nektet inngang

I et intervju med TMZ i 2016 avslørte 28-åringen at hun ble stoppet i passkontrollen hvor en imigrasjonsvakt skal ha sagt «Jeg ble fortalt at du er transseksuell. Du kan ikke komme inn i landet».

Flyplasspersonalet skal ha ment at modellen hadde et pass som kategoriserte henne som en mann og ikke kvinne, og at passbilde var av en mann. Det nektet modellen for.

«At du nektes innreisetillatelse et sted bare på grunn av den du er, er helt forferdelig og skummelt. Dette viser bare at det trengs en endring», skrev hun på sin Instagram-profil den gang.

ÅPNER OPP: I Sophie Elises nye bok, «Ting jeg har lært», åpner hun opp om ting som så langt har vært veldig privat. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

«Nå er jeg på vei til en plass som er mye mer aksepterende. I går var en av de skumleste hendelsene i livet mitt», skrev hun videre.

Etter fem timer på flyplassen i Dubai fikk hun imidlertid reise videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer