«Star Wars»-stjernen fikk hjertestans på fly

Carrie Fisher skal nå være ute av kritisk tilstand, ifølge bror Todd Fisher. 

PRINSESSE LEIA: Carrie Fisher er med god margin mest kjent som prinsesse Leia Organa fra «Star Wars». Foto: Lucas Films / Zuma / NTB Scanpix
PRINSESSE LEIA: Carrie Fisher er med god margin mest kjent som prinsesse Leia Organa fra «Star Wars». Foto: Lucas Films / Zuma / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespilleren Carrie Fisher (60) var i kritisk tilstand etter å ha fått hjertestans på et fly på vei fra London til Los Angeles. Det melder flere amerikanske medier, deriblant TV-kanalen NBC, som henviser til politikilder.

Ifølge BBC, som siterer nyhetsbyrået AP, opplyser Fishers bror Todd at skuespillerens tilstand er stabil. BBC viser til flere twittermeldinger fra passasjerer på samme fly, som skriver at Fisher sluttet å puste under turen og fikk hjelp av helsepersonell.

Oppdatert 04.17: The Guardian melder at Fisher nå skal være ute av kritisk tilstand.

Mark Hamill og Peter Mayhew, som spiller henholdsvis Luke Skywalker og Chewbacca i de gamle «Star Wars»-filmene sammen med Fisher, har begge ønsket henne god bedring på Twitter i kveld. Det samme har skuespillernavn på William Shatner og Christina Applegate.

Hjertestansen inntraff ifølge TMZ ca. 15 minutter før landing på LAX. En passasjerer med kompetanse i akuttmedisin utførte hjerte-lunge-redning på Fisher, som ble fraktet til sykehus i Los Angeles i hui og hast etter landing, like etter klokka 21 norsk tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer