Dronning Elizabeth:

Starter å selge sprit

Dronning Elizabeth (94) tyr til alternative løsninger for å dekke opp for tapte inntekter i coronakrisa.

TENKER NYTT: Britenes monark lanserte denne uka en eksklusiv flaske sprit - med ingredienser fra hennes egen hage på Buckingham Palace. Foto: NTB Scanpix
TENKER NYTT: Britenes monark lanserte denne uka en eksklusiv flaske sprit - med ingredienser fra hennes egen hage på Buckingham Palace. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Britenes dronning Elizabeth (94) har siden midten av mars for det meste oppholdt seg på Windsor Castle utenfor London på grunn av coronaviruset - i isolasjon sammen med ektemannen prins Philip (99).

Det britiske kongehuset har i likhet med mange andre bedrifter og enkeltpersoner tapt store summer på coronakrisa - og nå tyr dronninga til alternative løsninger for å dekke opp for tapte inntekter fra besøkende på Buckingham Palace.

Det kommer hvert år om lag 15 millioner besøkende til det berømte slottet i London, og mangelen på besøkende turister fører denne sommeren naturligvis til at inntektene stuper.

Derfor skal dronning Elizabeth nå begynne å selge gin for å demme opp for tapet. Denne uka lanserte Royal Collection Trust et begrenset antall flasker med tørr gin, opplyser de i en uttalelse.

Rojale ingredienser

Den rojale ginen er allerede tilgjengelig for kjøp på internett, under navnet «Buckingham Palace Gin». Prislappen er 40 britiske pund for ei flaske på 70 cl - noe som tilsvarer om lag 470 norske kroner.

Spriten inneholder til og med laurbær- og morbærblader fra dronningas egen hage utenfor Buckingham Palace.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer