Tony Irving:

Startet bråk for å unngå sex med kona

Danseikonet nektet å innse virkeligheten.

ÆRLIG: Den tidligere proffdanseren Tony Irving, hvis egentlige navn er Antony Spencer Irving, deler personlige livserfaringer i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Den tidligere proffdanseren Tony Irving, hvis egentlige navn er Antony Spencer Irving, deler personlige livserfaringer i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mange år levde Tony Irving (52) på en løgn. Det avslører den britisk-svenske «Let’s dance»-profilen nå i et intervju med «Sommar i P1».

Ifølge Aftonbladet var den tidligere profesjonelle danseren 17 år da han innså at han ikke var seksuelt tiltrukket mot kvinner. Likevel har 52-åringen vært gift med en fra det motsatte kjønn.

- Jeg elsket henne, men bare slik en bror elsker sin søster. Det fantes en enorm kjærlighet, men den fysiske relasjonen var jeg overhodet ikke interessert i, sier Irving, ifølge avisa.

- Ligge sammen

52-åringen forklarer at han konstant måtte lete etter unnskyldninger for å unngå intim kontakt med kona.

- Var det ikke den klassiske hodepinen, så var det at jeg var støl etter trening. Innimellom startet jeg bråk før vi skulle legge oss, slik at det ikke fantes sjans for at vi skulle ligge sammen, forteller Irving, ifølge Hänt.

Saken fortsetter under:

52-åringen var fullstendig klar over at han er homofil, men holdt legningen skjult for alle rundt seg. Til slutt ble han likevel gjennomskuet av kona. Hun valgte da å bryte med ekteskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer