Johnny Depp:

Startet dagene med vodka: - Klarte ikke takle smerten

Johnny Depp snakker ut om skilsmissen med Amber Heard og hans tidligere store pengemisbruk.

ÅPNER OPP: Johnny Depp forteller at han aldri før har vært så langt nede som da han skilte seg fra sin tidligere kone Amber Heard. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Johnny Depp forteller at han aldri før har vært så langt nede som da han skilte seg fra sin tidligere kone Amber Heard. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mai 2016 slo bruddet mellom skuespillerstjerna Johnny Depp (55) og Amber Heard (32) ned som ei bombe i internasjonale medier, bare 15 måneder etter at de giftet seg i en romantisk seremoni i Karibia.

Få dager seinere tok bruddet en dramatisk vending, da Heard anklaget Depp for vold, og fikk innvilget besøksforbud mot ektemannen.

32-åringen hevdet Depp hadde store problemer med kokain og alkohol, og at han flere ganger skal ha misbrukt henne både fysisk og psykisk. Det skrev nettsida TMZ den gang - noe Depp ikke var enig i.

Johnny Depp selv har på sin side nærmest holdt tyst om anklagene, før han denne uka ga et stort og sjelden intervju til Rolling Stone.

Langt nede

Til magasinet forteller 55-åringen at han aldri har vært så langt nede psykisk som han var under rettssaken mot sin tidligere kone.

- Jeg klarte ikke å takle smerten den påførte meg hver dag, forteller superstjerna.

For å komme seg gjennom den tunge depresjonen og smerten skilsmissen påførte ham, startet Depp å skrive et memoar på en gammel skrivemaskin.

- Jeg drakk meg full på vodka tidlig på morgenen, og startet å skrive til tårene fylte øynene mine og jeg ikke kunne se lenger, forteller Depp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer