Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Johnny Depp:

Startet dagene med vodka: - Klarte ikke takle smerten

Johnny Depp snakker ut om skilsmissen med Amber Heard og hans tidligere store pengemisbruk.

ÅPNER OPP: Johnny Depp forteller at han aldri før har vært så langt nede som da han skilte seg fra sin tidligere kone Amber Heard. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Johnny Depp forteller at han aldri før har vært så langt nede som da han skilte seg fra sin tidligere kone Amber Heard. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mai 2016 slo bruddet mellom skuespillerstjerna Johnny Depp (55) og Amber Heard (32) ned som ei bombe i internasjonale medier, bare 15 måneder etter at de giftet seg i en romantisk seremoni i Karibia.

Få dager seinere tok bruddet en dramatisk vending, da Heard anklaget Depp for vold, og fikk innvilget besøksforbud mot ektemannen.

32-åringen hevdet Depp hadde store problemer med kokain og alkohol, og at han flere ganger skal ha misbrukt henne både fysisk og psykisk. Det skrev nettsida TMZ den gang - noe Depp ikke var enig i.

Johnny Depp selv har på sin side nærmest holdt tyst om anklagene, før han denne uka ga et stort og sjelden intervju til Rolling Stone.

Langt nede

Til magasinet forteller 55-åringen at han aldri har vært så langt nede psykisk som han var under rettssaken mot sin tidligere kone.

- Jeg klarte ikke å takle smerten den påførte meg hver dag, forteller superstjerna.

For å komme seg gjennom den tunge depresjonen og smerten skilsmissen påførte ham, startet Depp å skrive et memoar på en gammel skrivemaskin.

MØTTES PÅ JOBB: Johnny og Amber møttes under innspillingen av filmen «The Rum Diary» i 2011. I 2016 skilte de seg etter anklager mot vold. Foto: NTB Scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Johnny og Amber møttes under innspillingen av filmen «The Rum Diary» i 2011. I 2016 skilte de seg etter anklager mot vold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg drakk meg full på vodka tidlig på morgenen, og startet å skrive til tårene fylte øynene mine og jeg ikke kunne se lenger, forteller Depp.

Ble advart

Det var i 2015 Depp og Heard ble smidd i Hymens lenker under en seremoni i Karibien, ett år etter at de hadde forlovet seg.

Ifølge Depp skal kompisene hans advart Depp mot å gifte seg med Heard flere ganger, men Depp valgte å ikke lytte. Ifølge magasinet skal dermed Depps alkohol- og dopmisbruk ha «forbannet» ham etter den dramatiske skilsmissen.

Det kaotiske livet til den verdenskjente skuespilleren så dermed ikke ut til å ende med det første.

Vill pengesløsing

I starten av februar i fjor startet det som har blitt en tidkrevende kamp for filmstjerna. Depps tidligere forretningsapparat, The Management Group (TMG), gikk til sak mot ham.

TMG hevdet i rettspapirer at Depp hadde levd et ekstremt luksuriøst liv, der pengene nærmest hadde flydd ut av lommeboka.

Saken bunnet i at «Black Mass»-stjerna først gikk til sak mot TMG, fordi han mente de hadde underslått penger fra ham. Han hevdet også at de hadde gitt seg selv millionlønninger - på hans regning.

Dette var ikke TMG enig i. I rettspapirer, signert av TMG, ble det framlagt bevis om at Johnny Depps enorme pengeforbruk trolig var langt villere og større enn først antatt, og gruppen hevdet at de prøvde å stoppe det flere ganger.

SUPERSTJERNE: Johnny Depp fotografert tidligere denne måneden i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Johnny Depp fotografert tidligere denne måneden i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant annet skal «Alice in Wonderland»-skuespilleren ha brukt 500 000 dollar - rundt fire millioner kroner - på leie for oppbevaring av sin samling av Hollywood-rekvisitter.

142 000 kroner skal gått til kofferter og vesker fra Prada, ifølge The Wrap. Hans private øy i Bahamas-regionen skal i tillegg koste nærmere åtte millioner kroner å vedlikeholde, og han skal også skylde fire millioner i kredittkortgjeld.

- Fornærmende

I intervjuet med Rolling Stone legger ikke Depp skjul på at han har brukt mye penger de siste åra.

- Det er fornærmende å si at jeg brukte 30 000 dollar på vin fordi det var mye mer enn det, sier han.

Selv om det tilsynelatende ikke ser ut til at Depp lar overskriftene om pengebruken hans gå innpå ham, er han likevel bekymret for hvordan det har påvirket barna hans Lily-Rose (19) og Jack Christopher Depp (16).

- Sønnen min måtte høre om hvordan jeg mistet alle pengene mine fra barna på skolen. Det er ikke riktig, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media