Niklas Silseth Baarli:

Startet ferien hos legen

Niklas Baarli hadde en uheldig start på ferien.

UHELDIG: Niklas Silseth Baarli (t.v.) hadde uflaks allerede første feriedag. Her sammen med ektemannen Benjamin Baarli Silseth. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
UHELDIG: Niklas Silseth Baarli (t.v.) hadde uflaks allerede første feriedag. Her sammen med ektemannen Benjamin Baarli Silseth. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er flere som har tatt turen til varmere strøk, og programleder og radioprofil Niklas Silseth Baarli (33) er ikke et unntak.

Denne uka reiste han til Spania sammen med ektemannen Benjamin Baarli Silseth (31), men allerede første kveld kan programlederen melde at han har hatt en uheldig start på ferien.

- Jeg sprengte trommehinna da jeg hoppa i bassenget, forteller Baarli til Dagbladet.

LEGEBESØK: Niklas Baarli måtte til legen første feriedag. Foto: Skjermdump fra Instagram
LEGEBESØK: Niklas Baarli måtte til legen første feriedag. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Videre sier han at det går bra nå, men at det har ført til litt nedsatt hørsel. Uhellet resulterte i en tur til legen, og der fikk han beskjed om å holde øret unna vann så det ikke blir permanent nedsatt hørsel.

UT AV SKAPET: Niklas Baarli forteller om da han kom ut av skapet i «Alt min far ikke har lært meg». Video: TV 2 Vis mer

- Ferien begynte i går, så det var jo litt uflaks, sier Baarli og legger til at det blir mange dager uten bading.

- Det er jo min flaks, dette her, ler han.

Det er nemlig ikke første gang 33-åringen har skadet seg på ferie.

I februar 2020 var han på ferie med kamerat og programleder Ronny Brede Aase (35) på Filippinene. Under ferien ble Baarli utsatt for en stygg ulykke på båttur.

- Båten vi satt på med traff en bølge som gjorde at jeg fikk en kraftig smell i ryggen, skrev han i en SMS til Dagbladet etter båtulykken.

RØRT: Niklas Baarli blir rørt til tårer av å snakke om ektemannen Benjamin Silseth. Video: «Alt min far ikke har lært meg» på TV 2 / NRK / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

Kort tid seinere ble det klart at han hadde fått to brudd i ryggen.

I en periode var det uvisst om programlederen kunne bli lam etter bruddet i ryggen, men etter å ha blitt fløyet hjem til Norge og gjennomgått en omfattende operasjon, kunne Baarli dele en gledelig nyhet via Instagrams historiefunksjon:

- Da er operasjonen gjort, det gjør vondt som en «maddafakka», men det gikk bra, fortalte han bekreftet samtidig at han kom til å kunne gå igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer