Helen Mirren:

- Statusen som sexsymbol vil nok følge meg til graven

Hollywood-stjerna åpner seg om alderdommen.

FØR OG NÅ: Helen Mirren omfavner det å bli eldre. Bildet til venstre er tatt tidligere i år, mens bildet til høyre er tatt av henne som ung skuespiller, da hun opplevde sexistiske holdninger på grunn av utseendet sitt. Foto: NTB Scanpix.
 Foto: Wenn / Mary Evans Picture / NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Helen Mirren omfavner det å bli eldre. Bildet til venstre er tatt tidligere i år, mens bildet til høyre er tatt av henne som ung skuespiller, da hun opplevde sexistiske holdninger på grunn av utseendet sitt. Foto: NTB Scanpix.  Foto: Wenn / Mary Evans Picture / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den «evigunge» Oscar-vinneren Helen Mirren (71) får moteeksperter til å gispe av beundring og gjør fremdeles menn mo i knærne.

Hun har blitt stemplet som et av Hollywoods store sexsymboler, og selv om hun nå er over 70 klarer hun fremdeles ikke å bli kvitt denne merkelappen.

- Statusen som sexsymbol vil nok følge meg til graven, sier Oscar-vinneren til AARP The Magazine.

Tidligere i år gikk for øvrig et tv-intervju med Mirren fra 1975 viralt. I intervjuet setter stjerna, som den gang var 30 år, programleder Michael Parkinson ettertrykkelig på plass for sexistiske spørsmål.

I 2011 fortalte Mirren til The Telegraph at dette var det første talkshowet hun var på som ung skuespiller, og at hun hadde kommet over tv-klippet på nettet.

- Det var sjokkerende! Det var det første talkshowet jeg gjorde. Jeg var livredd. Jeg så det og jeg tenkte faktisk at «Fy søren! Jeg klarte meg veldig bra». Jeg var jo så ung og uerfaren. Og han var en sånn f... sexistisk gammel gris. Han var det. Han nekter for det den dag i dag, men så klart var han det, sa hun.

- Må bare takle det

I det nye intervjuet med AARP åpner Mirren seg også om hvordan hun synes det er å eldes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer