Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Leif Einar «Lothepus» Lothe:

«Staysman & Lazz» gir ut låt med Lothepus: - Folk skvatt da pistolene plutselig gikk av

- Det var fantastisk å være sammen med en ekte cowboy.

SMELLER TIL: Stian Thorbjørnsen og Lothepus satser på westernstemning i videoen til sin nye låt. Foto: August Strand
SMELLER TIL: Stian Thorbjørnsen og Lothepus satser på westernstemning i videoen til sin nye låt. Foto: August Strand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stian Thorbjørnsen (35) har gjort suksess som artist i gruppen «Staysman & Lazz».

Nå slipper duoen låten «Hundre år». Der får de selskap av en annen folkekjær artist - «Fjorden Cowboys»-profilen og «Farmen kjendis»-vinner Leif Einar «Lothepus» Lothe (48).

- Det blir en skikkelig gladlåt i kjent «Staysman & Lazz»-stil. Vi tror fansen vil like det, selv om vi neppe får terningkast seks fra musikkanmelderne denne gangen heller, sier Thorbjørnsen med et smil.

Fikk hjelp av Petter Pilgaard

Han avslører at han og kompisen Lasse Jensen (35) fikk hjelp av Petter Pilgaard (37) til å få Lothepus med på sangen.

- Jeg og Petter har kjent hverandre lenge, og gikk god for meg overfor Lothepus. Vi hentet ham da han var i Oslo i forbindelse med en boksignering og fikk ham til studio i en kort pause. Han er jo en av Norges travleste menn, mener Thorbjørnsen.

Fra 1. januar er Thorbjørnsen en av deltakerne i den nye sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2.

KONSERT: Staysman og Lazz holder konsert på Rockefeller i Oslo. Private bilder fra backstage og klipp fra konserten. Vis mer Vis mer

Da han spilte inn musikkvideoen til sin nye låt for et par uker siden fikk han hjelp av en annen av de nye deltakerne - Stian Sandø fra NRK-programmet Newton.

Kona spiller barpike i videoen

I videoen - som er filmet i western-stil - dukker også Thorbjørnsens kone Tina og tidligere Paradise Hotel-deltaker Iselin Michelsen (26) opp.

- Lothepus gjør seg seg i en westernsetting. Det var fantastisk å være sammen med en ekte cowboy. Han er mye mer alfahann enn meg. Jeg er en myk mann.

- Vi slo oss løs under innspillingen. Folk skvatt blant annet da pistolene plutselig gikk av, fordi løskrutt smeller like mye som et vanlig skudd, sier Thorbjørnsen og ler.​

Bakgrunnen for tittelen på låta er uttrykket «om hundre år er allting glemt».

- For noen år siden, da jeg slet med inkassogjeld, sa min mor det til meg for å få meg i godt humør.

KONA SPILLER BARPIKE: Stian Thorbjørnsens kone Tina dukker også opp i den nye musikkvideoen. Foto: August Strand
KONA SPILLER BARPIKE: Stian Thorbjørnsens kone Tina dukker også opp i den nye musikkvideoen. Foto: August Strand Vis mer

Nå som det går bedre med karrieren er det imidlertid litt trist å tenke på at alt vil være glemt om noen år, sier han til Dagbladet.

FRIERI: Staysman frir til kjæresten Tina på scenen i takketalen under Kjendisgallaen. Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer