SPANDERTE SILIKON PÅ KONA: Låta «Muggene er megasvære» har gitt Stian «Staysman» Thorbjørnsen en ny hit. Den har også gitt kona nye bryster. Foto: NTB scanpix
SPANDERTE SILIKON PÅ KONA: Låta «Muggene er megasvære» har gitt Stian «Staysman» Thorbjørnsen en ny hit. Den har også gitt kona nye bryster. Foto: NTB scanpixVis mer

Stian og Tina Thorbjørnsen:

Staysman overrasket kona med inntektene fra «Muggene Er Megasvære»

Inntektene fra låten «Muggene er megasvære» gikk til større pupper.

(Dagbladet): Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) er for tiden aktuell med allsangvennlige «Muggene Er Megasvære», sammen med DJ Anton.

Den er til nå spilt over en halv million ganger på strømmetjenesten Spotify.

Nå røper Tina Thorbjørnsen (26), som giftet seg med artisten på «Senkveld» i 2016, at hun også har fått nye fordeler av inntektene - bokstavelig talt.

Hun avslørte selv nyheten på Instagram.

I et videoklipp synger kona med til nevnte låt. Under skriver hun: «Gjett hva streaminginntektene fra denne låta ble investert i?», etterfulgt av hashtaggene «#puppeneermegasvære» og «#byebyehengepupper».

Saken fortsetter nedenfor.

Hun forklarer til Dagbladet at hun følte for å fornye puppene som et resultat av at hun har blitt mamma, og at det var hennes eget initiativ.

- Det var jeg som la det frem; «Stian, kan vi bruke penger på pupper nå i høst?». Og siden han har vært mye borte i sommer, med turné og «Farmen»-innspilling, syntes han at det var greit å varte opp litt, sier hun og ler.

- Han var fornøyd

Paret har et barn sammen, Lennox (3). Stian har også sønnen Viktor (9) fra et tidligere forhold.

Saken fortsetter nedenfor.

ROMANTISK: Stian «Staysman» Thorbjørnsen fridde til kona under Kjendisgallaen i 2015. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ROMANTISK: Stian «Staysman» Thorbjørnsen fridde til kona under Kjendisgallaen i 2015. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Det er gjerne sånn at når du har fått barn, så kjenner du et behov for å fikse opp litt. Da låta kom samtidig, så passet det veldig bra, sier hun.

Du ble ikke påvirket av låta?

- Nei, da. Stian var ganske fornøyd sånn som det var. Det er mer det at jeg følte litt på det selv; at jeg ville ha kroppen tilbake slik som den var før fødselen, sier hun.

- Fin uansett

Staysman forklarer til Dagbladet at det har vært en internspøk mellom de to, og at han derfor sa ja til å spandere inngrepet.

TV-PROFIL: Stian Thorbjørnsen er en av deltakerne som i sommer ble annonsert til «Farmen Kjendis». Tidligere har han deltatt i både «Skal vi danse» og «Melodi Grand Prix». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TV-PROFIL: Stian Thorbjørnsen er en av deltakerne som i sommer ble annonsert til «Farmen Kjendis». Tidligere har han deltatt i både «Skal vi danse» og «Melodi Grand Prix». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Vi har tulla litt med det, at jeg skulle gi henne penger hvis den låta skulle funke. At det hadde passet - selv om jeg insisterer på at «muggene» handler om ølmugger, sier han lattermildt.

Hvorfor valgte du å spandere pupper på kona?

- Det var rett og slett fordi hun hadde veldig lyst på det. Jeg er gift og har barn med henne, så for meg spiller det ingen rolle, jeg synes hun er fin uansett. Puppene var i forskjellig størrelse og greier, så hun følte vel litt på det, sier han.

Streamingpengene fra Spotify deles ikke ut før mot slutten av året. Men selv om ikke pengene kommer direkte fra Spotify, mener Staysman at det er «Puppene er megasvære» som har finansiert det hele.

- Det er en medvirkende årsak, ja. Det er i alle fall enklere å finansiere det, når du vet at kommer penger inn uansett.