Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

Staysmans nye liv

Programlederen mener man fint kan nyte en kald pils og holde seg aktiv samtidig.

FOLKEKJÆR: Stian «Staysman» Thorbjørnsen ble først for mange en profil gjennom «Paradise Hotel». Nå går han turer med Bent Høie, og har blitt et folkehelseidol. Likevel legger han ikke skjul på at gamlelivet ikke skal skrotes riktig ennå. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FOLKEKJÆR: Stian «Staysman» Thorbjørnsen ble først for mange en profil gjennom «Paradise Hotel». Nå går han turer med Bent Høie, og har blitt et folkehelseidol. Likevel legger han ikke skjul på at gamlelivet ikke skal skrotes riktig ennå. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (38) kan nok sies å være den norske kongen av «rølp», en tittel han trolig hadde båret med stolthet. Med et MGP-bidrag om en pizza, den karakteristiske Østfold-dialekten, et stort konsum av pils og sceneopptredener rundt om i «alle» landets kroker har han også klart å bli en av våre mest folkelige artister.

Det er trolig derfor han også de siste åra har fått en rekke prestisjetunge programlederoppdrag - som akkurat nå i Halden. Sammen med Katrine Moholt leder han «Allsang på grensen», et konsept covid-19 ikke har klart å utsette.

Han skal geleide artistkolleger gjennom settene sine, vitse fra scenen og skape et show for både publikummerne og oss der hjemme. Ifølge ham selv er det mindre krevende nå enn før - på grunn av et vektfrafall på godt over 13 kilo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer