Chris Daughtry:

Stedattera funnet død

Chris Daughtrys stedatter ble funnet død i sitt eget hjem.

I SORG: Chris Daughtry er i sorg etter den forferdelige nyheten om at hans 25 år gamle stedatter er funnet død. Foto: Rebecca Sapp / AFP / NTB
I SORG: Chris Daughtry er i sorg etter den forferdelige nyheten om at hans 25 år gamle stedatter er funnet død. Foto: Rebecca Sapp / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I 2006 ble Chris Daughtry (41) superstjerne over natta da han deltok i den femte sesongen av «American Idol». Deltakelsen endte med en svært respektabel fjerdeplass.

Til tross for at seieren glapp, sikret 41-åringen seg en platekontrakt og stiftet rockebandet Daughtry med seg selv som vokalist og frontfigur. Bandet har gjort stor suksess med sanger som «Waiting for Superman», «It's Not Over» og «Over You».

Tidligere denne måneden dro bandet ut på turné i USA, men fredag denne uka tok det hele en brå vending.

GRUET SEG: Denne uken gjester artist Astrid Smeplass «Lindmo». Og her forteller hun om hva hun gruet seg til da hun la ut på en akustisk turné. Vis mer

Tragisk dødsfall

Chris måtte avbryte turneen og reise hjem til familien etter at han mottok den triste beskjeden om at hans stedatter, 25 år gamle Hannah, hadde blitt funnet død av politiet i sitt eget hjem i Nashville.

- På grunn av det uventede dødsfallet til Chris og Deanna Daughtrys datter, Hannah, har alle planlagte Daughtry-konserter den kommende uka blitt utsatt, sa en representant for sangeren i en uttalelse til People fredag.

- Daughtry-familien takker for forståelse og ber om at deres privatliv blir respektert i denne svært vanskelige tida. Ytterligere detaljer vil bli gjort tilgjengelig på et seinere tidspunkt. Etterforskningen av dette tragiske dødsfallet pågår fortsatt, fortsatte representanten.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

SKUTT: Her avfyrte skuespiller Alec Baldwin skudd ved et uhell under filminnspilling. En person døde i hendelsen. Video: AP Vis mer

Hannahs tragiske dødsfall fant sted dagen etter at Chris og kona, Deanna (48), feiret 21 år som gift. De giftet seg 11. november i 2000, og sammen har de tvillingene Adalynn Rose og Noah James (10). Deanna har også dattera Hannah og sønnen Griffin (23) fra et tidligere forhold.

Sto fram med ærlig sangtekst

I 2019 gjorde Chris et lengre intervju med People Magazine, hvor han kom med en rørende avsløring rundt en av sine låter. Han la ikke skjul på at låta «As You Are» betyr ekstra mye for ham, da det er hans egen kone som har stått for sangteksten.

- Hun sa: «Hvis dette inspirerer deg, er du velkommen til å bruke teksten som du vil.» Hun underspilte det litt og gikk sin vei, noe som gjorde meg enda mer nysgjerrig på å lese, fortalte rockeartisten.

Etter hvert som han leste teksten, innså han raskt at ordene han holdt i hendene ville endre livene deres. Med låta ønsket Deanna å fortelle verden at hun er biseksuell.

DRAPSMYSTERIE: Gabbi Petito ble kvalt til døde, mens Brian Laundrie plutselig forsvant. Nå er også han bekreftet omkommet. Foto: Brian Laundrie / Instagram Vis mer

Fram til da hadde hun holdt sin seksualitet skjult for offentligheten, og på privaten hadde bare en håndfull mennesker hatt kjennskap til hennes legning.

- Teksten var veldig ekte og veldig ærlig, skrøt ektemannen.

- Dette er hennes måte å komme ut på, fortalte han videre, og forklarte at dette var en seier for kona etter å ha gått en hel livstid uten å akseptere seg selv.

Selv fikk Chris vite konas hemmelighet som 20-åring, da de to møttes på fest.

- Jeg følte meg ikke truet. Jeg ville at hun skulle elske seg selv som den hun er, og ikke skamme seg, fortalte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer