Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Steffen Iversen og Lise Løvlie:

Steffen Iversen (41) har funnet lykken med Lise (27)

- Hun er ei fantastisk flott og koselig jente.

PAR I HJERTER: Steffen Iversen (41) bekrefter overfor Dagbladet at han har funnet lykken på ny - med 27 år gamle Lise Løvlie. Dette bildet er tatt tidligere i sommer da paret ferierte sammen i Nice. Foto: Privat
PAR I HJERTER: Steffen Iversen (41) bekrefter overfor Dagbladet at han har funnet lykken på ny - med 27 år gamle Lise Løvlie. Dette bildet er tatt tidligere i sommer da paret ferierte sammen i Nice. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I mars kunne den tidligere landslagsstjernen i fotball, Steffen Iversen (41), bekrefte samlivsbrudd med ekskjæresten.

Nå, om lag et halvt år seinere, røper Iversen at han har funnet lykken på ny.

- Ja, det kan jeg bekrefte, sier 41-åringen til Dagbladet med et smil.

Etter ovennevnte brudd, kunne den tidligere fotballproffen informere at han hadde flyttet fra Haugesund til Trondheim. Det skjedde i oktober i fjor, der Iversen også gikk til innkjøp av en ny leilighet.

- Kjempeflink med barn

Overfor Dagbladet forteller 41-åringen at han nylig har innledet et forhold til 27 år gamle Lise Løvlie, som også holder til i samme by.

- Hun er ei fantastisk flott, koselig, sporty, snill og kul jente fra Trondheim, forteller han.

- Steffen sparer ikke på adjektivene, hva tenker du om dette?

- Steffen er en veldig artig fyr og det kjennes veldig trygt sammen med ham. Han er en lojal venn og kjæreste, i tillegg til å være en omsorgsfull far for sine barn. Steffen er tvers igjennom et godt menneske, sier Lise Løvlie, som selv har en datter på åtte år, til Dagbladet.

- Det finnes ikke et kjedelig sekund når man er sammen med ham, legger hun til.

Paret, som også har feriert sammen i sommer, forklarer at de ble introdusert for hverandre gjennom en felles venn. Første date fant sted på en restaurant, og kjemien stemte umiddelbart for dem begge. De to oppdaget blant annet å ha mange felles interesser, som det å holde seg i fysisk aktivitet.

- Jeg har aldri opplevd å ha det så fint med noen, på så kort tid. Det var perfekt fra start. Nå skjønner jeg hva de mener med kjærlighet ved første blikk, sier Løvlie - en uttalelse også Iversen slutter seg til.

Per dags dato bor paret hver for seg, men tilbringer svært mye av sin tid sammen. De to utelukker ikke et samboerskap - og potensielt sett utvidelse av familien - i framtida.

- Det ligger nok i kortene. Det virker som vi er på bølgelengde, sier hun.

Gikk separate veier

Iversen har de siste åra lagt flere forhold bak seg. Etter at ekteskapet til den engelske artisten Anna Crane tok slutt etter ni år i 2013, innledet han et forhold til tidligere Miss Norway-finalist Julie Hegle.

De besluttet imidlertid å gå separate veier etter nærmere to år sammen. Noen måneder seinere bekreftet Iversen og Dyrseth at de var kjærester, før også dette forholdet tok slutt.

- Det ble slutt ikke så altfor lenge etter innspillingen av «Mesternes mester», uttalte 41-åringen, som var deltaker i nevnte serie sist sesong, til Dagbladet i mars.

Saken fortsetter under:

DELTAKER: Steffen Iversen (t.v.) var en del av NRKs «Mesternes mester», som ble spilt inn i Faro i Portugal i fjor sommer. Sesongen, hvor Gro Hammerseng-Edin til slutt sto igjen som vinner, ble sendt på kanalen i vinter. Foto Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DELTAKER: Steffen Iversen (t.v.) var en del av NRKs «Mesternes mester», som ble spilt inn i Faro i Portugal i fjor sommer. Sesongen, hvor Gro Hammerseng-Edin til slutt sto igjen som vinner, ble sendt på kanalen i vinter. Foto Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Iversen og ekskona Anna Crane har to barn sammen. De er bosatt i London med sin mor.

41-åringen har de siste åra fungert som spillende trener i Haugar. Før jul ble det imidlertid kjent at han ville forlate Vestlandet til fordel for Trondheim, der han nå er ansatt som hovedtrener i Trygg/Lade.

Den tidligere fotballproffen fungerer også som ekspertkommentator i TV 2.