Steffen Iversen:

Steffen Iversen bekrefter brudd: - Har flyttet hjem til Trondheim

Den tidligere fotballproffen åpner opp om singellivet.

PÅ EGNE BEIN: Store deler av sitt voksne liv har Steffen Iversen vært i et forhold. Nå tar han fatt på en ny hverdag som singel. Foto: Haakon Nordvik
PÅ EGNE BEIN: Store deler av sitt voksne liv har Steffen Iversen vært i et forhold. Nå tar han fatt på en ny hverdag som singel. Foto: Haakon Nordvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere landslagsstjernen i fotball, Steffen Iversen (41), bekrefter overfor Dagbladet at han og Jeanett Andersen Dyrseth (30) har gått hver sin vei.

De to bekreftet forholdet i juli 2015, hvorpå 41-åringen flyttet til Dyrseths hjemby, Haugesund.

Der har Iversen de siste åra fungert som spillende trener i Haugar. Før jul ble det imidlertid kjent at han ville forlate Vestlandet til fordel for Trondheim, der han nå er ansatt som hovedtrener i Trygg/Lade.

- Det ble slutt ikke så altfor lenge etter innspillingen av «Mesternes mester». Jeg flyttet hjem til Trondheim i oktober, og har kjøpt meg leilighet der, sier 41-åringen, som var deltaker i årets sesong av nevnte program.

- Kjipt

Iversen har de siste åra lagt flere forhold bak seg. Etter at ekteskapet til den engelske artisten Anna Crane tok slutt etter ni år i 2013, innledet han et forhold til tidligere Miss Norway-finalist Julie Hegle.

De besluttet imidlertid å gå separate veier etter nærmere to år sammen. Noen måneder seinere bekreftet Iversen og Dyrseth at de var kjærester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer