GÅR HVER TIL SITT: Mille Marie Treschow og Stein Erik Hagen. Her er de fotografert sammen i 2010.  Foto: John T. Pedersen
GÅR HVER TIL SITT: Mille Marie Treschow og Stein Erik Hagen. Her er de fotografert sammen i 2010. Foto: John T. PedersenVis mer

Stein Erik Hagen og Mille-Marie Treschow skiller lag

Det mektige ekteparet tar ut separasjon.

Stein Erik Hagen (56) og Mille-Marie Treschow (58), trolig Norges rikeste ektepar, har bestemt seg for å skille lag. 

Det bekrefter Hagen overfor dn.no.

- Livet har forskjellige faser. Vi har bestemt oss for å ta en pause. Om det blir et, to eller tre år, får vi se. Vi er enige om å ta ut separasjon, men det haster ikke. Det er ingen dramatikk, sier Hagen til avisa.

Gift i 2004 Det mektige paret ble viet i Larvik 2004 av tidligere biskop i Tunsberg Sigurd Osberg.

700 gjester var tilstede på festen, blant dem en rekke samfunnstopper og adelige, blant annet tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik, partileder Siv Jensen,  Celina Midelfart, Rema 1000-arving Ole Robert Reitan, skuespiller Toralv Maurstad, prins Lorenz av Belgia og grevinne Jutta av Rosenborg.

- Hun er det vakreste jeg vet, sa Hagen til Dagbladet den gangen.

Store formuer Hagen har vært gift en gang tidligere og har tilsammen fire barn fra dette ekteskapet og et samboerforhold. Treschow har vært gift tre ganger tidligere og har to barn.

Stein Erik Hagen var i fjor nummer sju på Kapitals liste over landets rikeste. Mille Marie er nummer 61 på samme liste og regnes som en av Norges 10 rikeste kvinner.

- Vi har fullt særeie, og at vi går fra hverandre får ingen økonomiske konsekvenser, sier Hagen til DN.

Det har ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Hagen i dag.