Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Stella Mwangis far bildrept av 39-åring: - Han fikk altfor mild straff

2011 var et eventyrår for Stella Mwangi. Så rammet tragedien.

TØFFE ÅR: Mwangi forteller om en tøff tid etter at faren ble påkjørt og drept i januar 2012. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet.
TØFFE ÅR: Mwangi forteller om en tøff tid etter at faren ble påkjørt og drept i januar 2012. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet. Vis mer

Da årets Melodi Grand Prix-deltakere ble annonsert i NRKs lokaler på Marienlyst i januar, var det flere kjente artister på scenen. Blant disse var Stella Mwangi (31).

Sju år har gått siden hun i 2011 sto på scenen med låten «Haba Haba» under den internasjonale semifinalen i Eurovision i Düsseldorf. For første gang hadde ikke Norge forhåndskvalifisert seg til finalen, men den kenyanskfødte eidsvollingen ble med sin sangtekst, delvis på swahili, og sine afrikanske rytmer på scenen, raskt en av favorittene.

Skuffelsen var stor da hun røk ut av musikk-konkurransen allerede i semifinalen, og måtte følge finalen fra sidebenken.

Det er ingen tvil om at også Stella selv ble skuffet over resultatet i Düsseldorf. Og selv om hun fikk nok av rasistiske kommentarer, var hun stolt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?