«Skal vi danse»:

Stemmetrøbbel i «Skal vi danse»

Må endre systemet etter teknisk feil.

TEKNISKE PROBLEMER: I forkant av lørdagens «Skal vi danse» ble det kjent at de tekniske stemmeproblmene fra fredagen vedvarer, og at kanalen derfor har tatt affære. Foto: TV 2 / NTB scanpix
TEKNISKE PROBLEMER: I forkant av lørdagens «Skal vi danse» ble det kjent at de tekniske stemmeproblmene fra fredagen vedvarer, og at kanalen derfor har tatt affære. Foto: TV 2 / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV 2s populære programmer har slitt denne uka, som følge av tekniske problemer. Det medførte at det i går bare var mulig å stemme på nett på «Norske Talenter»-deltakeren man likte best, i stedet for å sende SMS eller å ringe - som normalt.

Problemet har ikke opphørt å eksistere, og derfor har «Skal vi danse» sett seg nødt til å gå for en liknende løsning. Det opplyser TV 2 om selv på sine nettsider.

Det er hos Telenor at problemene ligger. For å sørge for at alt blir mest mulig rettferdig, er det besluttet at du ikke skal kunne ringe inn stemmer.

Tekniske problemer

- I kveld vil det være mulig å stemme via TV2.no og sms, men man kan ikke ringe inn via telefon for å stemme, sier Jan-Petter Dahl, som er PR- og mediesjef i TV 2, til egen kanal.

- Dette skyldes gårsdagens problemer hos Telenor. Det er ikke helt stabilt ennå, men vi har fått bekreftet at sms vil virke, fortsetter Dahl.

Man kan stemme gratis på sin favorittdanser på kanalens nettsider, og mediesjefen er derfor ikke spesielt bekymret for at de tekniske problemene skal påvirke resultatet lørdag kveld - når tre deltakere skal bli til to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer