«Norske Talenter»:

Stepper inn som nye dommere i «Norske talenter»

Halve dommerstaben byttes i høst ut.

NÅLØYET: Skal man komme videre i årets sesong av «Norske talenter», må blant andre disse damene gi deg tommelen opp. Foto: TV 2
NÅLØYET: Skal man komme videre i årets sesong av «Norske talenter», må blant andre disse damene gi deg tommelen opp. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV-høsten er allerede i full blomst, og snart tar kanalenes storsatsinger over skjermen for fullt. På TV 2 har eksempelvis allerede «Skal vi danse» startet, mens «Norske talenter» snart starter innspillingen sin.

Opptakene starter i oktober, og tirsdag morgen kunne TV 2 avsløre at de har fått to nye dommere med på laget. I fjor besto kvartetten av danser Suleman Malik (26), skuespiller Mia Gundersen (55), komiker Linn Skåber (47) og artist Bjarne Brøndbo (52).

Kun to av disse blir å se i høstens sesong. Suleman og Linn blir denne høsten byttet ut, men deltakerne som møter på audition bør ikke være redde for å bli bedømt av noen med mindre kompetanse. Erstatningen er nemlig ingen ringere enn Janne Formoe (42) og Mona Berntsen (27).

- Spennende

Til Seoghør.no skriver pressekontakt for «Norske Talenter», Katrine Wergeland, at det ikke ligger noen ugler i mosen bak avgjørelse. Det er rett og slett tidsklemma som har sørget for det nye dommerlaget.

- Både Suleman og Linn er opptatt med andre prosjekter. Vi gleder oss til å få Mona og Janne med på laget, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer