Sterk start for «Paradise Hotel»

Over en kvart million fikk med seg premieren.

PÅ PREMIEREFEST: 11 deltagere ble presentert i selve premiereprogrammet på Paradise Hotel, men på premierefesten dukket det opp flere som vil ta del etterhvert som programserien skrider fram de neste ti ukene. Foto: Stella Pictures
PÅ PREMIEREFEST: 11 deltagere ble presentert i selve premiereprogrammet på Paradise Hotel, men på premierefesten dukket det opp flere som vil ta del etterhvert som programserien skrider fram de neste ti ukene. Foto: Stella PicturesVis mer

|||(Dagbladet.no): Etter å ha blitt servert tidligere sesonger av både den amerikanske og danske utgaven av «Paradise Hotel», ble  tv-publikummet presentert for den norske premieren på det omstridte realitykonseptet på TV 3 i går kveld.

Intriger og intimitet er to fremtredende ingredienser i «Paradise Hotel» som vil bli sendt fire ganger i uken i ti uker framover, og programmet har fått mye forhåndsomtale.

All omtalen har åpenbart gitt «Paradise Hotel» god drahjelp, for TV3 opplevde sin beste mandag så langt i år målt i markedsandeler. 8,5 prosent blant alle seere i riksuniverset (12+), foretrakk kanalen. Det var 1,8 prosent bedre enn mandag forrige uke.

«Paradise Hotel», som gikk på lufta klokka 21.30 hadde 266.000 seere i gjennomsnitt. På det meste var 342 000 seere innom programmet der 11 av deltagerne ble presentert både for hverandre og for publikum.

Markedsandelen blant alle seere over 12 år ble 14,1 prosent i snitt. Programmet falt ekstra godt i smak blant kvinner mellom 15 og 29 år, ifølge presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV 3..
 
- Dette er en meget sterk start for Paradise Hotel, og vi er veldig fornøyd med premieretallene. Med 342.000 seere innom på det meste, ser vi frem til fortsettelsen allerede i kveld, sier Støldal.