Nils-Ingar Aadne om Christian Eriksen:

- Sterkt å se ham kjempe for livet

Komikeren mistet sin kjære Ida etter hjertestans i 2018. Da Christian Eriksen kollapset på fotballbanen i helga, vekket det sterke minner.

DØDE BRÅTT: I 2018 fikk langrennsløper Ida Eide hjertestans under et mosjonsløp. Da fotballspiller Christian Eriksen i helga falt livløs om på gresset i EM, vekket det sterke minner for Eides samboer Nils-Ingar Aadne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DØDE BRÅTT: I 2018 fikk langrennsløper Ida Eide hjertestans under et mosjonsløp. Da fotballspiller Christian Eriksen i helga falt livløs om på gresset i EM, vekket det sterke minner for Eides samboer Nils-Ingar Aadne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag gikk avsparket for årets fotball-EM, men denne helga var det langt viktigere og mer gruoppvekkende ting enn selve fotballen som fikk oppmerksomhet under mesterskapet.

Sjokkerte spillere, støtteapparat, tilskuere og tv-seere fikk se danske Christian Eriksen (29) falle livløs om på gresset og få livreddende hjelp fra medisinsk personell på stedet.

Seinere bekreftet den danske landslagslegen Morten Boesen at Eriksen hadde fått hjertestans i åpningskampen mot Finland. Nå skal tilstanden til Eriksen heldigvis være stabil.

Komiker Nils-Ingar Aadne (38) opplevde selv det forferdelige marerittet i 2018, da hans kjære Ida Eide falt om og døde etter å ha fått hjertestans under et mosjonsløp på Jessheim. Eide ble bare 30 år gammel.

- Veldig, veldig sterkt

Selv har Aadne brukt lang tid på å bearbeide sorgen, og nylig sto han på scenen igjen for første gang siden den tragiske hendelsen.

Til Dagbladet legger ikke komikeren skjul på at det var skremmende å bivåne scenene som utspilte seg under lørdagens kamp, en kamp han i utgangspunktet hadde på i bakgrunnen mens han trente.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer