TAKRAS: Flere personer skal være skadd etter at deler av taket på Sentrum Scene i Oslo har rast sammen. 1800 studenter var på konsert da ulykken inntraff. Vis mer

Steve Aoki spilte under Sentrum Scene-ulykken: - Jeg er trist og sjokkert

Sender varme tanker til de skadde. 

(Dagbladet): Under et studentarrangement på Sentrum Scene i kveld falt deler av taket ned, og etterlot seg et hull på én meter i diameter.

SPILTE I OSLO: Steve Aoki sto på scenen på Sentrum Scene da deler av taket falt ned. Her avbildet i Stockholm tidligere denne måneden.
Foto: Izabelle Nordfjell / TT / NTB Scanpix
SPILTE I OSLO: Steve Aoki sto på scenen på Sentrum Scene da deler av taket falt ned. Her avbildet i Stockholm tidligere denne måneden. Foto: Izabelle Nordfjell / TT / NTB Scanpix Vis mer

På scenen sto den verdenskjente DJen Steve Aoki, som ifølge studenter Dagbladet har snakket med sluttet å spille da folkemengden begynte å løpe ut av konsertlokalet.

På sin Twitter-konto i kveld skriver Aoki at han er trist og sjokkert over hendelsen.

- Jeg er trist og sjokkert over at en del av taket kollapset i en ulykke på spillestedet i Oslo i kveld, skriver DJen, og følger opp med en ny tweet:

- Tankene mine er med dem som ble skadet, og jeg ønsker dem en rask bedring.

Aoki er verdens femte best betalte DJ, ifølge Forbes. En egen dokumentar om livet hans, «I'll sleep when I'm dead», ble nylig lansert på Netflix.

1800 studenter i lokalet

Det var klokka 17.26 i kveld at politiet i Oslo fikk melding om at deler av taket på Sentrum Scene hadde falt ned.

1800 studenter var til stede under arrangementet, og 15 studenter ble skadd.

Fem av dem ble fraktet fra stedet på båre.

Innsatsleder Rune Bjørsvik sa under et pressemøte tidligere i kveld at årsaken til ulykken var at festeanordningen til en rigg i taket løsnet.

Eier av Sentrum Scene, Hans Arnt Lier, sier til Dagbladet at de er lei seg for det som har skjedd.

- Vi er forferdelig lei oss for dette her. Samtidig er vi veldig glade for at skadene ikke er mer omfattende - jeg er inneforstått med at det ikke er noen alvorlige personskader, sier Lier.

- Skal ikke skje igjen

Han forteller at det er noen kvadratmeter med murpuss på et undertak som har løsnet.

- Vi har sittet i hele kveld med et svært team av folk for å kartlegge årsakssammenheng og hvordan vi skal utbedre dette. Vi ser alvorlig på det, og skal rette opp i det. Det skal ikke skje igjen, sier Lier.

- Hvordan kunne det skje i utgangspunktet?

- Jeg har ikke info som jeg kan gå ut med nå. Det er en isolert hendelse på et svært lite område. Politiets etterforskning får avdekke dette.