SLO SEG I ANSIKTET I DUSJEN: Aerosmith-rocker Steven Tyler fikk en magesykdom etter mat han ikke tålte og en tur med inkaer i Paraguay. Foto: Stella Pictures
SLO SEG I ANSIKTET I DUSJEN: Aerosmith-rocker Steven Tyler fikk en magesykdom etter mat han ikke tålte og en tur med inkaer i Paraguay. Foto: Stella PicturesVis mer

Steven Tyler sier han ikke har falt av vannvogna

Slik så rockeren ut etter at han tryna i dusjen.

(Dagbladet): Vokalist i Aerosmith, Steven Tyler (63), ler rått når programleder Matt Lauer i Today Show lurer på om Tyler har vært i en real slåsskamp etter han ser bilder av rockerens forslåtte ansikt.

- Det var etter en konsert og det viste seg at jeg hadde fått en magesykdom, Montezumas hevn eller noe, fordi jeg var på tur med inkaene og hadde spist mat jeg ikke tålte. Først så jeg ut som Barysjnikov, men etter så jeg ut som Leon Spinks, spøker han.

Spinks er en bokser som mangler fortenner, mens Mikhail Barysjnikov er en russisk ballettdanser.

Mistet noen tenner Tyler mistet noen tenner, og måtte sy fire sting i øyet.

- Jeg ble kvalm, besvimte i dusjen og falt rett på snørra. Da jeg våknet lurte jeg på hvor jeg var.

Turnésjefen ringte ambassaden og fant et sykehus der Tyler ble behandlet. Det gikk fort og greit ifølge rockeren.

Ikke rusproblemer Lauer har intervjuet Tyler tidligere om hans fortid med misbruk, og mener mange fans lurer på om dette er et resultat av et fall av vannvogna.

Det forstår Tyler godt.

- Jeg jobber med det hele tiden. Jeg gikk åpent ut med de problemene og da er det naturlig at folk lurer på det. Vi flyr fra Paraguay og er nå i Argentina i to timer. Hvis noen kjenner noen som har rusproblemer så vet de at de ikke hadde vært oppe nå og snakket med deg, ler han.

Tyler ble nødt til å avlyse en konsert, men var fort tilbake på scenen igjen.

- Folk kan forvente at jeg står på scenen nesten uansett hva som skjer med meg. Jeg var raskt tilbake igjen med solbriller på under første sangen og da jeg tok de av brølte publikum. De visste at jeg hadde falt, men jeg tenkte at det handlet om å spille for de, ikke noe annet, sier han.

TILBAKE PÅ SCENEN: Med bandkollega Joe Perry på scenen i Paraguay. Foto: Jorge Adorno/Reuters/Scanpix
TILBAKE PÅ SCENEN: Med bandkollega Joe Perry på scenen i Paraguay. Foto: Jorge Adorno/Reuters/Scanpix Vis mer