Stian Blipp blir pappa:

Stian Blipp og kona blir foreldre for første gang

Røpet babynyhet på bryllupsdagen.

VENTER BARN: Nygifte Stian Blipp og Jamina Iversen venter sitt første barn sammen. Her er de under Gullruten i Bergen i 2016. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
VENTER BARN: Nygifte Stian Blipp og Jamina Iversen venter sitt første barn sammen. Her er de under Gullruten i Bergen i 2016. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

19. mai, samme dag som prins Harry (33) og Meghan Markle (36) giftet seg, ble også den folkekjære programlederen Stian Blipp (28) smidd i hymens lenker med Jamina Iversen (30).

Nå røper den nygifte TV 2-profilen at kona var gravid på bryllupsdagen, og at paret altså venter sitt første barn.

Det er i et Instagram-innlegg, tatt etter vielsen i Domkirkeruinene på Hamar, at Blipp skriver følgende:

«I helgen feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp....eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», skriver han.

- Full av sommerfugler

Også Jamina Iversen deler babynyheten på Instagram, og skriver at hun ser veldig fram til å bli mor for første gang.

I det siste har det virkelig kriblet i magen...på flere måter ❤️ Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss.

Det nybakte ekteparet befinner seg for tida på bryllupsreise. Via sin manager Marte Schei forteller en spøkefull Blipp til Dagbladet at han håper barnet arver «morens varme og ro» framfor hans «ustyrlige energi og bajasseri».

- Vi nyter en deilig uke i solsengen for å bearbeide alle inntrykkene. Størst av alt er selvfølgelig lykken rundt, og vissheten om at vi skal bli foreldre. Tusen takk for alle som har sendt lykkeønskninger i alle kanaler. Det setter vi enormt pris på, sier han.

Tidligere år, da Dagbladet møtte Stian Blipp på en premierefest, kunne 28-åringen fortelle at paret ikke hadde planlagt noen familieforøkelse ennå, men at han heller ikke var fremmed for det.

- Hvis det dukker opp en baby skal jeg være tidenes far, sa han den gang.

Saken fortsetter under.

GLIMT I ØYET: Stian Blipp giftet seg samme dag som Harry og Meghan. Her kommer han med noen tips til prinsen. Video: Miriam Bakkejord Vis mer Vis mer

Rørt brudgom

Det var lite tegn til babykul hus bruden da hun og Blipp ga hverandre sitt ja lørdag formiddag. Iversen var kledd i en original blondekjole, og bar en fargerik brudebukett på vei inn til vielsen.

Og det var liten tvil om at Blipp ble rørt da han fikk se sin kjære, og han tok tilsynelatende til tårene svært tidlig.

Flere norske kjendiser hadde på sin side tatt turen til Hamar for å se Stian Blipp og Jamina Iversen bli rette ektefolk. Blant disse var Atle Pettersen og forloveden Cathrine Eide, Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne, samt programleder Solveig Kloppen.

Det var i oktober i fjor det ble kjent at Blipp, som er aktuell som ny «Senkveld»-programleder, og Iversen hadde forlovet seg.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer