Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Stian Blipp Show»:

Stian Blipps magedrama: - Jeg har ikke vært på do på 12 dager

Programlederen sliter med forstoppelse etter Tokyo-tur.

HELSEPLAGER: I kveldens program av «Stian Blipp Show» på TV 2 må programlederen be om råd fra medisinstudent Katarina Flatland. Årsaken er at Blipp har forstoppelse. Video: TV 2 Vis mer

(Dagbladet): I påskeferien var Stian Blipp på ferie i Tokyo. Han har tar med seg et litt spesielt minne hjem fra turen - et minne han helst skulle ha vært foruten.

For da kveldens episode av «Stian Blipp Show» på TV 2 ble filmet i går, hadde han vært plaget av forstoppelse i nesten to uker.

- Jeg har ikke vært på do på 12 dager. Hvordan blir jeg kvitt dette monsteret som har tatt bo i meg? spør Blipp i programmet som sendes torsdag.

Tips fra Flatland

Heldigvis har han en gjest som kan svare på spørsmålet. I sofaen sitter nemlig tv-profilen Katarina Flatland (27) som studerer til å bli lege. Hun deler sine beste tips - og bekymringer.

KJENNER PRESSET: Stian Blipp har ikke bæsjet på 12 dager. - Det er fem, seks dager siden at jeg kjente at det var mer enn nok, sier han til Dagbladet. 
KJENNER PRESSET: Stian Blipp har ikke bæsjet på 12 dager. - Det er fem, seks dager siden at jeg kjente at det var mer enn nok, sier han til Dagbladet.  Vis mer

- Det som er litt ille da - ikke for å gjøre deg mer stressa - er at jo lenger denne avføringen ligger inne i deg, jo mer vann trekkes ut av den. Da blir «den» såpass tørr at det blir vanskelig å få den ut av deg, sier Flatland.

Hun deler sofaplass med hotellkongen Petter Stordalen (54). Rapduoen Jaa9 og OnklP er også gjester i sendingen.

Upraktisk suvenir

Til Dagbladet forteller Stian Blipp at forstoppelsen har plaget ham siden han kom hjem fra ferie i Tokyo.

- Fra jeg jeg satte meg på flyet fra Tokyo, så har det ikke skjedd noe. En del av Toyko er med meg ennå. Det er kjekt med suvenirer, men det får være grenser, fleiper han.

Blipp vet ikke hva som har forårsaket problemet, annet enn at kan være maten han spiste i Japan. Han føler seg nå konstant overspist.

BOM FAST: Det er ikke Oslo-trafikken som gjør at Stian Blipp står bom fast for tiden. - Det står bom fast der inne. Jeg har prøvd alle midlene i boken, sier Blipp om sine mageproblemer.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
BOM FAST: Det er ikke Oslo-trafikken som gjør at Stian Blipp står bom fast for tiden. - Det står bom fast der inne. Jeg har prøvd alle midlene i boken, sier Blipp om sine mageproblemer.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Det kjennes ut som om jeg har spist julemat hele tiden. Den følelsen av at «jeg må sove litt før jeg åpner pakker», den følelsen er der hele tiden, sier Blipp.

Vært hos lege

Stian Blipp har vært hos lege to ganger, sammen snakket med en før gårsdagens innspilling. Programlederen forteller at han prøvd alle tips og medisiner. Dermed er det ikke Oslo-trafikken som gjør at det står bom fast for programlederen.

- Det står bom fast der inne. Jeg har prøvd alle midlene i boken. Virkelig. Jeg har prøvd alt. Nå har jeg fått meg en pose med pulver, så hvis det ikke funker så blir det en tur opp på Ullevål (Oslo universitetssykehus jour. anm) og fram med høytrykksspyler, tuller tv-profilen.

Det ble en tv-innspilling utenom det vanlige for Stian Blipp. Han bestemte seg for å fortelle om sin problemstilling til publikum. Det angret han kjapt på.

- Det burde jeg aldri ha gjort, for det ble en greie under hele sendingen. Hver gang noen sa for eksempel «du kjente på presset», så begynte publikum å le, sier han.