Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

Stian Thorbjørnsen (35) gjør comeback i «Paradise Hotel»

Artisten slår følge med flere tidligere deltakere til TV3s realityhotell.

KLAR FOR PARADISE-COMEBACK: Stian Thorbjørnsen er klar for et comeback i TV3-serien «Paradise Hotel». Her er han avbildet sammen med tidligere vinner Vida Lill Gausemel Berge i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar.
KLAR FOR PARADISE-COMEBACK: Stian Thorbjørnsen er klar for et comeback i TV3-serien «Paradise Hotel». Her er han avbildet sammen med tidligere vinner Vida Lill Gausemel Berge i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Innspillingen av årets «Paradise Hotel»-sesong er i gang i Mexico, og Se og Hør kunne i november avsløre at flere tidligere deltakere gjør comeback.

I desember bekreftet TV3 nyheten og avslørte at seerne får stemme fram hvilke tidligere deltakere som får en sjanse til å vinne premien på 500 000 kroner.

Nå kan Dagbladet avsløre en ny tidligere deltaker som blir å se i Mexico.

Stian «Staysman» Thorbjørnsen - som for tiden er å se i TV 2-serien «Farmen kjendis» - skal etter det Dagbladet erfarer, dukke opp i årets jubileumssesong.

POPULÆR DELTAKER: Stian Thorbjørnsen sammen med Iselin Michelsen inne på Paradise Hotel i 2012. Foto: TV3
POPULÆR DELTAKER: Stian Thorbjørnsen sammen med Iselin Michelsen inne på Paradise Hotel i 2012. Foto: TV3 Vis mer

Hva slags rolle Thorbjørnsen - som i 2015 kom på 2. plass i «Skal vi danse» - vil ha i den nye Paradise-sesongen, er foreløpig ikke kjent.

- He he, det er tiårsjubileum i år, så det hadde vært en ære om de ryktene stemte. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Thorbjørnsen til Dagbladet.

Dagbladet har vært i kontakt med TV3, som ikke ønsker å kommentere nyheten.

Stian Thorbjørnsen og kona Tina Thorbjørnsen intervjues etter "Skal vi danse"-sendingen. Her avslører Stian at han ser opp på Tina før hver dans han gjennomfører på parketten. Vis mer

Stian ble raskt en svært populær deltaker, da han deltok i TV3-serien i 2012.

Den gang avslørte han at han meldte seg på for å skape blest rundt popduoen «Staysman og Lazz», som han de siste årene har gjort stor suksess med.

Årets deltakelse på «Farmen kjendis», som for tiden går sin seiersgang på norske TV-skjermer - ble imidlertid til ved en tilfeldighet.

«FARMEN KJENDIS»: Stian er for tiden en av deltakerne i realityserien «Farmen kjendis» på TV 2. Foto: TV 2
«FARMEN KJENDIS»: Stian er for tiden en av deltakerne i realityserien «Farmen kjendis» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

- Det hele begynte som en fleip fra min side. Jeg fortalte i et intervju at jeg ville være med på den vanlige versjonen av «Farmen». Plutselig ringte det noen fra kjendis-produksjonen, og da var veien kort til å si ja, har sjarmøren tidligere fortalt til Dagbladet.

Fridde på scenen

I 2015 ble Thorbjørnsen kåret til «årets kjendis». Fra scenen sto han for gallaens store overraskelse da han fridde til samboeren, Tina Svestad Thorbjørnsen (26), som svarte ja!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!