Justin Bieber:

Stiller skyhøyt krav til fansen

Superstjerna vekker oppsikt med nytt Instagram-innlegg.

HØYE KRAV: At popstjerna Justin Bieber skal gi ut et nytt album har sine krav, det gjør 25-åringen fansen oppmerksom på i et nytt innlegg på Instagram. Her er han avbildet på scenen under Billboard Music Awards i Las Vegas i 2016. Foto: NTB Scanpix
HØYE KRAV: At popstjerna Justin Bieber skal gi ut et nytt album har sine krav, det gjør 25-åringen fansen oppmerksom på i et nytt innlegg på Instagram. Her er han avbildet på scenen under Billboard Music Awards i Las Vegas i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den kanadiske popstjerna Justin Bieber (25) fikk sitt gjennombrudd som 13-åring, og ble i løpet av kort tid et stort tenåringsidol. 25-åringen har en enorm fanskare som går under navnet «Beliebers», og i 2012 ble han kåret til den tredje viktigste kjendisen i verden av magasinet Forbes, ifølge US Weekly.

Bieber har derimot ikke gitt ut noe ny musikk siden 2015, da han slapp albumet «Purpose». Etterspørselen om ny musikk fra stjerna har derfor vært stor de siste åra.

2012: Her er tenåringsidolet Justin Bieber avbildet samme år som han ble kåret til den tredje viktigste kjendisen i verden av Forbes. Foto: NTB Scanpix
2012: Her er tenåringsidolet Justin Bieber avbildet samme år som han ble kåret til den tredje viktigste kjendisen i verden av Forbes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Normalt sett lar man det ikke være opp til fansen om man skal utgi ny musikk eller ei, men Justin Bieber er heller ikke kjent for å være som de fleste andre artister.

Det beviser han nå nok en gang når han stiller et voldsomt krav til fansen.

Fanger oppmerksomheten

På Instagram har Bieber delt et innlegg med sine 120 millioner følgere, hvor han ber om spesifikt tjue millioner likerklikk på innlegget sitt for at fansens ønske om ny musikk skal gå i oppfyllelse.

Ikke nok med det, 25-åringen lover også at albumet skal slippes før jul.

- Del det, lik det, post det på Instagrams historiefunksjon, jeg må se etterspørselen. Jeg elsker dere, og er spent på dette. Jeg er nesten ferdig, men støtten fra dere vil få meg til å bevege meg raskere, skriver Bieber.

I løpet av et døgn har innlegget fått massiv oppmerksomhet, og har allerede rukket å få over åtte millioner likerklikk. Det vil si at popstjerna i skrivende stund mangler i underkant av tolv millioner likerklikk for at fansens ønske skal gå i oppfyllelse.

- Jeg lagde 19 millioner Instagram-kontoer for å like dette innlegget. Kan du være så snill å slippe albumet i morgen? Okei, takk, skriver skuespilleren, Andrew B. Bachelor (31), bedre kjent under navnet King Bach.

- Kommer straks tilbake, skal bare lage noen falske Instagram-profiler, skriver skuespilleren, Patrick Schwarzenegger (26).

- Vær så snill, lyder en kommentar fra «Keeping Up With The Kardashians»-stjerna, Kris Jenner (63).

Flere av Biebers kjente venner har også hjulpet ham på vei ved å spre ordet på sine Instagram-profiler. Blant dem er Scooter Braun (38), kjendissønnen Cruz Beckham (14) og DJ Khaled (43).

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Første album på fire år

Hvis Bieber når målet sitt vil det som tidligere nevnt bli hans første album på fire år, og selv om han ikke har avslørt hva slags type musikk han har planer om å utgi, er det nok flere håpefulle fans som ønsker seg et nytt julealbum fra stjerna.

Tilbake i 2011 ga han nemlig ut juleplata «Under the Mistletoe». Albumet debuterte som nummer én på Billboard 200 i USA, og solgte 210 000 kopier i løpet av den første uka.

Den gang slo Bieber seg til og med sammen med Mariah Carey (49) for en duett av hennes tidløse klassiker «All I Want For Christmas Is You».

Det kan også se ut til at man kan vente seg ny musikk fra popstjerna i sjangeren R&B. I et nytt innlegg, kort tid før det siste, skrev han følgende:

- R&Bieber.

View this post on Instagram

................🎥👀🎶

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ifølge Billboard kan dette signalisere en omdreining fra pop til R&B-sjangeren i det potensielle nye albumet hans.

Skuffer og begeistrer fansen

Som tidligere nevnt er ikke Bieber som alle andre artister. Han har ved flere anledninger skapt overskrifter med oppførselen sin, både på og utenfor scenen.

Han skapte som kjent skandale i Oslo i 2015, da han stormet av scenen under en intimkonsert på Chateau Neuf.

På seinhøsten året etter fikk Bieber dessuten negativ oppmerksomhet etter at han angivelig slo en fan til blods i Barcelona.

Blant annet TMZ publiserte den gang en video som viser en ung mann som begynner å blø, etter å ha lent seg inn i Biebers bil i et forsøk på å få kontakt med sitt store idol.

PÅ GATA: Daglig flokker flere tusen mennesker seg foran Buckingham Palace i håp om å se et glimt av den britiske kongefamilien. Denne dagen var det en kanadisk artist som stjal oppmerksomheten. Video: CNN Vis mer

Da han sto på scenen i Frankfurt i 2017, valgte popstjerna for øvrig å ta av seg skoa og kaste dem ut i publikum.

Bieber skapte imidlertid kraftig «Bieber fever» i Norge høsten 2016, da han inntok Telenor Arena - og gjorde det godt igjen etter sitt forrige besøk her til lands.

Den gang var han innlosjert i millionvillaen til Europris-arving Dag Høili på Nesøya i Asker. Og før han forlot landet reiste «Sorry»-sangeren til Stryn i Sogn og Fjordane, der han koblet av med både isbading og pølsegrilling ved bålet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer