Justin Bieber:

Stiller skyhøyt krav til fansen

Superstjerna vekker oppsikt med nytt Instagram-innlegg.

HØYE KRAV: At popstjerna Justin Bieber skal gi ut et nytt album har sine krav, det gjør 25-åringen fansen oppmerksom på i et nytt innlegg på Instagram. Her er han avbildet på scenen under Billboard Music Awards i Las Vegas i 2016. Foto: NTB Scanpix
HØYE KRAV: At popstjerna Justin Bieber skal gi ut et nytt album har sine krav, det gjør 25-åringen fansen oppmerksom på i et nytt innlegg på Instagram. Her er han avbildet på scenen under Billboard Music Awards i Las Vegas i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den kanadiske popstjerna Justin Bieber (25) fikk sitt gjennombrudd som 13-åring, og ble i løpet av kort tid et stort tenåringsidol. 25-åringen har en enorm fanskare som går under navnet «Beliebers», og i 2012 ble han kåret til den tredje viktigste kjendisen i verden av magasinet Forbes, ifølge US Weekly.

Bieber har derimot ikke gitt ut noe ny musikk siden 2015, da han slapp albumet «Purpose». Etterspørselen om ny musikk fra stjerna har derfor vært stor de siste åra.

Normalt sett lar man det ikke være opp til fansen om man skal utgi ny musikk eller ei, men Justin Bieber er heller ikke kjent for å være som de fleste andre artister.

Det beviser han nå nok en gang når han stiller et voldsomt krav til fansen.

Fanger oppmerksomheten

På Instagram har Bieber delt et innlegg med sine 120 millioner følgere, hvor han ber om spesifikt tjue millioner likerklikk på innlegget sitt for at fansens ønske om ny musikk skal gå i oppfyllelse.

Ikke nok med det, 25-åringen lover også at albumet skal slippes før jul.

- Del det, lik det, post det på Instagrams historiefunksjon, jeg må se etterspørselen. Jeg elsker dere, og er spent på dette. Jeg er nesten ferdig, men støtten fra dere vil få meg til å bevege meg raskere, skriver Bieber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer