ALENE: David Hasselhoff synes stillhet kan være noe ordentlig herk, så han tar ofte med seg kjæresten Hayley Williams ut på tur. Foto: Stella Pictures
ALENE: David Hasselhoff synes stillhet kan være noe ordentlig herk, så han tar ofte med seg kjæresten Hayley Williams ut på tur. Foto: Stella PicturesVis mer

- Stillheten kan være øredøvende

David Hasselhoff liker ikke å være alene.

(Dagbladet): David Hasselhoff (59) er lykkelig sammen med kjæresten Hayley Roberts (31).

Han trives godt i tosomheten, og liker ikke å være alene.

- Øredøvende - Åtti prosent av tiden er jeg positiv og livlig. Men vet du hva? Du kan møte 10 000 mennesker på en kveld, men likevel, når du går til hotellrommet ditt og er alene, kan stilllheten være øredøvende, sier han til Female First.

På grunn av sin hektiske timeplan har Hasselhoff gått glipp av flere store begivenheter.

- Jeg jobbet på 1. juledag, jeg har gått glipp av mange bryllup på grunn av jobbforpliktelser. Du går glipp av mye.

Hans walisiske kjæreste er det ikke alltid lett å kommunisere med heller, skuespilleren har innrømmet at han har slitt med å forstå hva hun sier.

Førsteprioritet Paret reiser mye sammen på grunn av jobben som tar Hasselhoff verden rundt (også til Norge), og det er reise og hunder han helst bruker pengene sine på.

- Reising og hunder er områdene der jeg skeier ut økonomisk. Ingen utgifter spares når vi reiser, og min familie elsker hunder. Vi redder flere hunder uten hjem, og det koster meg nok 1000 dollar (rundt 5600 kroner. journ.anm) hver gang, sier han.

«BAYWATCH»: Gikk på tv fra 1989 til 2001. Her opptrer Hasselhoff på konsert i London sist uke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Da han var i Norge i fjor sommer for å spille inn reklamefilm fortalte han at Norge var et vakkert land, og at menneskene var herlige.

«The Hoff» og Roberts har vært sammen et knapt år.

Hasselhoff, som regjerte 90-tallet med tv-serien «Baywatch», menger seg ofte med Hollywoods yngre garde, og på musikkutdeling før jul danset han på scenen med Justin Bieber da gruppa LMFAO opptrådde.