Martine Halvorsen:

Stilte krav til produksjonen

- Var tydelig fra start.

DELTAKERE: Årets deltakere i «16 ukers helvete». F.v.: Espen PA Lervaag, Martine Halvorsen, ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm, Abubakar Hussain, Mia Gundersen, Glenn Jørgen Sandaker og Alexandra Kakurina. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DELTAKERE: Årets deltakere i «16 ukers helvete». F.v.: Espen PA Lervaag, Martine Halvorsen, ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm, Abubakar Hussain, Mia Gundersen, Glenn Jørgen Sandaker og Alexandra Kakurina. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag var det endelig premiere på «16 ukers helvete bootcamp» på Discovery+. I programmet skal seks kjendiser kjempe seg gjennom seks forskjellige bootcamps, før de til slutt skal klare en siste, tøff gruppeutfordring, sammen.

Deltakerne som denne gangen skal pushes til det ytterste av tidligere langrennsløper Martin Johnsrud (38) er Mia Gundersen (61), Espen PA Lervaag (45), Abubakar «Abu» Hussain (34), Martine Halvorsen (25) og «Skal vi danse»-paret Alexandra Kakurina (39) og Glenn Jørgen Sandaker (38).

Endringer: «Farmen» er endelig tilbake, men denne gang er det blitt gjort store endringer i programmet! Episoden er tilgjengelig på TV 2 Play. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Nå røper en deltakerne at hun stilte ett krav overfor produksjonen for at hun i det hele tatt skulle si ja til å være med. Det skriver Nettavisen.

I og med at programmet omhandler livsstilsendring både via trening og kosthold, er deltakernes vekt, og da også vektnedgang, et naturlig poeng.

For én av deltakerne var det imidlertid uaktuelt.

Halvorsens vekt er nemlig ikke å se i programmet. Overfor Nettavisen forklarer hun hvorfor:

NEKTER: Hadia Tajik nekter å svare på spørsmål om aksjer under «Skal vi danse». Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken/Rød Løper Vis mer

- Jeg var tydelig på fra starten av at jeg ikke ville kommunisere eller glorifisere slanking. Jeg ønsket ikke å fokusere på tall, jeg ville heller fokusere på reisen jeg har gjort både fysisk og psykisk. Så det var et krav min side.

NEKTET: Martine Halvorsens vekt kommer ikke til å vises i programmet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NEKTET: Martine Halvorsens vekt kommer ikke til å vises i programmet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg har gjort et bevisst valg med å ikke ta med tall og vekt i min presentasjon. Det er ikke derfor jeg har gjort dette her, min kropp og min reise skal ikke være en sammenlikning for noen andre.

Pressekontakt i Discovery, Ola-Magnus Svihus, bekrefter 25-åringens krav overfor avisa, og forklarer at også Jenny Jenssen (59) stilte samme krav da hun deltok i programmet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer