«Farmen kjendis»:

Stjal mat: - Ingen konsekvenser

Reaksjonene lot ikke vente på seg da det ble stjålet fra markedet i «Farmen kjendis».

«FARMEN»-TYVER: Sophie Elise Isachsen, Niklas Baarli og Isak Dreyer fikk med seg litt ekstra mye mat i handleposen. Foto: TV 2
«FARMEN»-TYVER: Sophie Elise Isachsen, Niklas Baarli og Isak Dreyer fikk med seg litt ekstra mye mat i handleposen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets sesong av «Farmen kjendis» er godt i gang, og straks braker den tredje uka løs for kjendisene på gården. Så langt har det, kanskje mildt sagt, vært lite mangel på drama.

Dagbladet har de seineste ukene omtalt både høylytte krangler bak kulissene, ku-diskusjoner og fylleskandaler.

Forrige uke ble det ramaskrik da det ble kjent at flere av deltakerne i årets sesong skal ha latt det gå sport i å smugle inn varer til gården. Med på ugjerningene var blant andre Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27).

Tyvegods

Deltakerne skal ha fått kloa i sjokoladeplater, kebabruller, rødvin, sprit, kaffe, saft og olje. Prisen for smuglervarene skal ha kommet på over 30 000 kroner - og regninga skal Isachsen ha tatt.

Det viser seg imidlertid at det ikke var nok mat og drikke for enkelte av deltakerne - tro det eller ei.

Seerne kunne nemlig søndag se at storbonde Isak Dreyer og hans to hjelpere, Sophie Elise Isachsen og Niklas Baarli (32), får med seg langt mer mat fra markedet enn det som er vanlig.

Tilbake til gården har de nemlig med seg en rekke tyvegods. Det inkluderte gjær, saft, en fiskestang, purre og reddik. Dreyer forsøkte også å stjele med seg en levende kylling ved å putte den i en hatt, uten å lykkes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.