Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

MTV Video Music Awards:

Stjal showet med rørende tale om datteren: - Vi må se flere sider av skjønnhet

Flere av verdens største artister var samlet under MTV Video Music Awards natt til mandag.

OVERRASKET: Pink overrasket både med tale og klesvalg da hun mottok pris under nattens MTV Video Music Awards. Foto: Shutterstock
OVERRASKET: Pink overrasket både med tale og klesvalg da hun mottok pris under nattens MTV Video Music Awards. Foto: Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Seoghør.no): Natt til mandag norsk tid, gikk den storslagne MTV Video Movie Awards av stabelen i The Forum i Los Angeles.

Som seg hør og bør møtte flere av verdens største artister opp for å kjempe om de gjeveste prisene innenfor musikkbransjen. Prisutdelingen er kjent for å tiltrekke seg flere av Hollywoods største stjerner, og på den røde løperen kryr det av spenstige, overdådige og dristige antrekk.

Kvelden byr som regel på flere overraskende momenter på scenen, og det er sjelden showet går hen uten å etterlate den neste store snakkisen.

- Jeg er den styggeste

Blant andre overrasket Pink (37) mange etter at hun hadde mottatt prisen «Video Vanguard Award» av den kjente tv-profilen Ellen DeGeneres (59).

Da hun takket for prisen kom hun nemlig med en rørende tale om sin 6 år gamle datter, Williow. Den 37 år gamle artisten åpnet nemlig opp om en samtale hun nylig hadde med Williow, hvor datteren fortalte at hun var den styggeste jenta i klassen og at hun lignet på en gutt, ifølge Vanity Fair.

Saken fortsetter under bildet.

MATCHET: Både Pink, datteren Willow og ektemannen Carey Heart kom i matchende dresser under kveldens prisutdeling. Foto: Shutterstock
MATCHET: Både Pink, datteren Willow og ektemannen Carey Heart kom i matchende dresser under kveldens prisutdeling. Foto: Shutterstock Vis mer

- Vi endrer ingen ting. Vi tar gruset i skallet og gjør det til en perle. Og vi hjelper andre mennesker til å forandre seg slik at de kan se flere sider av skjønnhet, sa «Just Gie Me a Reason»-sangeren som har blitt hyllet av fansen i ettertid, for å lære datteren om et positivt kroppssyn.

Pink har ved en rekke anledninger blitt omtalt som en maskulin og tøff kvinne, noe hun skal ha fortalt til sin 6 år gamle datter. 37-åringen avsluttet talen med en direkte beskjed til datteren som satt i salen.

- Du, min kjære, er vakker. Og jeg elsker deg, sa hun fra scenen.

Saken fortsetter nedenfor.

VMA: Artister og modeller var gjester under MTV Video Music Awards. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Klar melding om presidenten

Kort tid etter talen kom kveldens programleder, Katy Perry (32) til scenen og var tydelig rørt av stjernas tale, før hun overrasket hele salen med å rive av seg parykken.

Også Pinks antrekk da hun mottok prisen har blitt en stor snakkis. Hun hadde nemlig på seg en hvit jumpsuit, som tilsynelatende så normal ut, før det viste seg at hun hadde kraftige meninger om den amerikanske presidenten Donald Trump dekorert. Hengende ned på dressen sin hadde hun nemlig bånd med «FUMP TRUCK».

FIKK PRIS: Pink ble tildelt pris av programleder og tv-personlighet Ellen DeGeneres. Foto: Shutterstock
FIKK PRIS: Pink ble tildelt pris av programleder og tv-personlighet Ellen DeGeneres. Foto: Shutterstock Vis mer

Før Pink mottok prisen fremførte hun en medley med sine aller største hits, til fansens store begeistring. Stjerna åpnet showet sitt med å kjøre rundt på en gressklipper på scenen.

Hennes seks år gamle datter bevitnet det hele med ærefrykt da hun så sin berømte mor underholde for verdens største stjerner.

Skulle skilles

Også Pinks ektemann, Carey Hart (42) så kona imponere under nattens show. I desember ble paret tobarnsforeldre, da de ønsket sønnen Jameson Moon Hart velkommen.

Siden den gang har artisten delt en rekke bilder på sosiale medier av sine to vakre barn, men til tross for den glade familieforøkelsen, har ikke ekteskapet alltid vært en dans på roser for Carey og Pink.

STJERNE: Det var god stemning under nattens prisutdeling da Pink fremførte sine største hits. Foto: AFP
STJERNE: Det var god stemning under nattens prisutdeling da Pink fremførte sine største hits. Foto: AFP Vis mer

I 2008 kom nemlig nyheten om at Pink ville skille seg fra ektemannen og motocross-helten Carey.

Paret møtte hverandre først i 2001, men gjorde det slutt en periode i 2003 før Pink fridde i 2005.

- Pink og Carey har tatt ut seperasjon. Valget ble tatt av to bestevenner som fremdeles har masse kjærlighet og stor respekt for hverandre. Selv om ekteskapet nå er over har vennskapet mellom dem aldri vært sterkere, fortalte artistens talsmann, Michele Schweitzer, til People.com den gang.

- Vi er lykkelige

Men Pink og ektemannen fant tilbake til hverandre igjen i 2009.

Det innrømmet hun i et intervju hos talkshow-verten Ellen DeGeneres (59) hvor Ellen gratulerte dem og spurte om de var lykkelige.

- Det er vi, takk skal du ha, svarte Pink opprømt.

I 2011 fikk duoen datteren Willow (6) sammen, og i desember kom sønnen Jameson til verden.

Selv om Pink og Carey i januar 2016 feiret tiårs bryllupsdag har hun avslørt at de krangler mye og jobber hardt for å holde sammen.

- I dag er en god dag. Men vi tar pauser i forholdet vårt. Det har vært slutt to ganger. Første gang hadde vi en pause i rundt ett år og den andre var på 11 måneder, har hun delt med talkshow-verten Ellen DeGeneres, ifølge E!News.com.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!