Beyoncé Knowles:

Stjal showet på Oscar-utdelinga i 2005. Egentlig skjulte Beyoncé en motetabbe som kunne sendt henne på trynet

«Å, herregud, sko, vær så snill og bli i kjolen min!»

DOBBEL MOTEKRISE: Da Beyoncé Knowles strålte både på og utenfor scenen under Oscar-utdelinga i 2005, så hun upåklagelig ut. Men dét var bare så vidt, ifølge sangstjerna. Foto: Reuters / AP / NTB scanpix
DOBBEL MOTEKRISE: Da Beyoncé Knowles strålte både på og utenfor scenen under Oscar-utdelinga i 2005, så hun upåklagelig ut. Men dét var bare så vidt, ifølge sangstjerna. Foto: Reuters / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Om knappe to uker arrangeres den prestisjefylte Oscar-utdelinga for 89. gang i Hollywood, Los Angeles.

Som alltid er det knyttet store forventninger til hva kvelden har å by på, både på den røde løperen, under selve showet og på de celebre etterfestene.

Når superstjernene gjør sin entré Oscar-kvelden, er det som oftest et mål å ta seg best mulig ut, og å unngå motetabber, knall og fall - selv om det selvsagt finnes flere eksempler på dette.

Da Beyoncé Knowles (35) stod for brorparten av underholdninga i 2005, var hun imidlertid faretruende nær å begå en dobbel Oscar-tabbe - som innebar både fallrisiko og kjoletrøbbel.

Stilforvandling på tre minutter

Huffington Post har i anledning årets Oscar-utdeling gravd fram et intervju sangstjerna gjorde med talkshow-dronninga Oprah Winfrey senere samme år.

Og i intervjuet røper Beyoncé flere mer eller mindre dramatiske motetabber som utspant seg på prisutdelinga for 12 år siden - første gang hun stod på Oscar-scenen.

Den gang 23 år gamle Knowles fikk mye oppmerksomhet for det som nærmest var en sangmedley, der hun framførte musikal- og filmlåtene «Vois Sur Ton Chemin», «Learn To Be Lonely» og «Believe» - sistnevnte sammen med Josh Groban (35).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer