Prins Louis:

Stjal showet

Prinsen stjal showet under søndagens parade.

STJELER SHOWET: Prins Louis stjeler oppmerksomheten på balkongen. Video: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siden torsdag har britenes dronning Elizabeth (96) blitt feiret stort i Storbritannia. 2022 markerer 70 år på tronen for monarken, og 96-åringen har dermed regjert lengre enn noen andre før henne.

Dronningen har blitt hyllet med platinajubileumsfeiring med både arrangementer og show over flere dager. Søndag var det duket for parade ved Buckingham Palace.

Det var imidlertid en av de kongelige som stjal showet. Det siste døgnet har sosiale medier og nettaviser vært fullt av blinkskudd av prins Louis (4).

Skjærte grimaser

Den lille prinsen, som satt ved siden av mora hertuginne Kate (40) og søsknene prins George (8) og prinsesse Charlotte (6), var tilsynelatende mer opptatt av andre ting enn paraden.

Flere medier har omtalt saken, deriblant People og Independent.

Prinsen stjal fleres oppmerksomhet da han leste programmet for paraden, gjorde ablegøyer og dansebevegelser.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, forteller at de yngste har vært til stede under markeringen i større grad enn de pleier.

- En fin hyllest til en høyt elsket bestemor og oldemor. Oldebarnflokken er nok også de som har fått mest oppmerksomhet i løpet av disse dagene, sier Vagle, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer