Donna D'Errico:

Stjerna (55) overrasker

- Det beste jeg har sett.

VEKKER OPPSIKT: Donna D'Errico får mye oppmerksomhet for det hun deler på sosiale medier. Foto: Matt Baron/REX/NTB
VEKKER OPPSIKT: Donna D'Errico får mye oppmerksomhet for det hun deler på sosiale medier. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Donna D'Errico (55) er for de fleste best kjent for sin rolle i seersuksessen «Baywatch». Der spilte hun rollen som Donna Marco gjennom to sesonger. D'Errico har også vært å se i Playboy.

Mandag delte 55-åringen en oppdatering med sine 2,3 millioner følgere på Instagram, som virket å bli godt mottatt.

På bildet poserer den tidligere modellen i en liten, kongeblå bikini. Foran på trusa er det en diamantsommerfugl, og det er så vidt underdelen dekker det den skal dekke. Med andre ord - bikinien overlater relativt lite til fantasien.

BEKYMRET: En ny video postet på Britney Spears' Instagram har fått fansen bekymret. Video: Rød Løper Vis mer

I bildeteksten skrev hun følgende:

«Jenta mi, når skal du slutte å legge ut bilder av deg selv i bikini?», i tillegg til at hun har lagt ved emneknagger «aldri».

Bildet, som er tatt på det som virker å være en herskapelig eiendom, ser trolig redigert ut - uten at fansen ser ut til å bry seg noen nevneverdig om akkurat det.

«Det er det beste jeg har sett i hele dag», kommenterte en.

«Jeg er helt målløs», skrev en annen.

«Elsker detter. Elsker deg», hyllet en tredje.

BADEVAKT: Donna D'Errico spilte Donna Marco i «Baywatch». Foto: Fremantle Media/REX/NTB
BADEVAKT: Donna D'Errico spilte Donna Marco i «Baywatch». Foto: Fremantle Media/REX/NTB Vis mer

D'Erricos alder fikk også mye oppmerksomhet i kommentarfeltet. Flere mente nemlig hun tar seg riktig så godt ut med tanke på at hun er 55 år.

«Jeg skjønner ikke hvordan du bare ser bedre og bedre ut med åra».

«Du ser så ung ut, hva er hemmeligheten din?».

FORELSKA: Mia Gundersen tok med seg kjæresten Alexander på premierefesten til Wallmans i Oslo. Svaret på hvordan de pleier kjærligheten litt ekstra, knekker Mia helt sammen. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug/ Rød Løper Vis mer

D'Errico er ikke fremmed for å vekke oppsikt med sine Instagram-bilder. Mens det denne gangen for det meste var ros å få, var ikke alle like fornøyde da hun rundt juletider i fjor kledde seg opp i en nisskjole før hun knipset i vei.

Under nevnte bilder så nemlig en følger seg nødt til å legge igjen følgende kommentar: «Thirsty much», som oversatt betyr «er du tørst?». Kommentaren kunne tolkes som om vedkommende spurte om hun D'Errico oppmerksomhetssyk eller desperat.

Det fikk 55-åringen til å tenne på alle plugger.

Supermodell Heidi Klum stjal showet på den røde løperen i Cannes. Video: AP / NTB Vis mer

«Dette er et bilde av meg fullstendig dekket fra topp til tå i et nissekostyme … Og du kommer hit og kalle meg tørst? Fordi hva? Fordi nissekostymet mitt er tilsittende? Fordi jeg tok et bilde av meg selv fra en flatterende vinkel, så jeg ser best ut, akkurat som alle andre normale mennesker gjør, inkludert deg regner jeg med?», svarte hun følgeren.

«Hvis jeg vil ta et bilde av meg selv som står her naken og legge det ut med strategisk plasserte Frosty den jævla snømannen-emojier og sitere 'Nightmare Before Christmas' - hold på hat-hatten din, for jeg kan og det kommer jeg garantert til å gjøre. Nå, fly av gårde lille sangfugl», raste hun videre i kommentarfeltet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer