Lisa Rinna:

Stjerna (58) med nytt nakenbilde

Fansen reagerer etter Lisa Rinnas siste bilde.

KASTER KLÆRNE: Vi ser vanligvis Lisa Rinna i desginerkjoler og glitter og glam. Nå kaster hun klærne. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
KASTER KLÆRNE: Vi ser vanligvis Lisa Rinna i desginerkjoler og glitter og glam. Nå kaster hun klærne. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere såpestjerne Lisa Rinna (58), som er gift med skuespiller Harry Hamlin (69), er blant kvinnene i «Real Housewives of Beverly Hills». Gjennom seriens mange sesonger har hun stått for alt fra krangling og slåssing til annet tv-gull.

Også av skjermen har 58-åringen, som blant annet er kjent for sin rolle i «Days of Our Lives», skapt overskrifter.

Kaster klærne

Vi ser henne vanligvis i svindyre designerklær, eller i komfortable klær på hjemmebane, hvor hun gjerne deler en dansesnutt eller to med fansen.

Nå har hun imidlertid kastet klærne - igjen. Det samme gjorde hun nemlig i fjor sommer.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Denne gangen ligger hun klissnaken på gulvet og poserer. Det skal riktignok sies at 58-åringen har valgt å dekke til brystvortene sine med to svarte hjerte-emojier.

Mens hun i fjor ble hyllet av både fans og TV-kollegaer, ser det imidlertid ut til at nakenbildet ikke blir like godt tatt imot denne gangen. I kommentarfeltet har flere av hennes tre millioner følgere lagt igjen noen ord.

«Hvorfor føler du at du må dele dette i dag? Må være relatert til gjenforeningen», skriver én.

- Ta på deg klærne

«Real Housewives of Beverly Hills»-kvinnene skal ifølge PageSix ha filmet gjenforeningsepisoden onsdag denne uka. Disse episodene er kjent for å bli både høylytte og skitne.

Mye kan tyde på at det også skjedde denne gangen:

«Hun prøver å distrahere oss for sin grusomme oppførsel i går kveld», mener en annen følger.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

«OMG, ta på deg klærne», oppfordrer en tredje.

«Haha, vi glemte ikke hva som skjedde i går kveld. Den verste gjenforeningsepisoden jeg har sett. Du og Dorit (Dorit Kemsley journ.anm.) må bli sparket», skriver en annen.

Andre mener på sin side at TV-stjerna er avhengig av oppmerksomhet. Rinna selv har foreløpig ikke uttalt seg etter de harde ordene fra følgerne sine.

Privat har 58-åringen vært gift med ektemannen Harry Hamlin siden 1997. De har døtrene Amelia Gray (20) og Delilah Belle (23) sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer