Martha Stewart:

Stjerna (81) overrasker

«Huden min ser bra ut på alle bilder».

OVERRASKER: Martha Stewart eldes med stil, mener flere fans. Andre mener at hun har jukset med utseendet. Foto: Steven Simione/Getty Images for NYFW: The Shows /AFP/NTB
OVERRASKER: Martha Stewart eldes med stil, mener flere fans. Andre mener at hun har jukset med utseendet. Foto: Steven Simione/Getty Images for NYFW: The Shows /AFP/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2020 satte TV-profil Martha Stewart (81) nettet nærmest på hodet, da hun la ut et bilde på Instagram som fikk kommentarfeltet til å ryke.

Den gang poserte den da 78 år gamle forretningskvinnen med både trutmunn og mysende øyne.

Nå gjør hun det igjen, og nok en gang er fansen i ekstase.

Benekter operasjon

Med samme trutmunn og mysende blikk, delte hun nemlig denne uka et bilde av seg selv fra frisørstolen.

«Lyset var perfekt for en ny selfie! Huden ser bra ut etter en hvit januar og pilates annenhver dag», skriver hun, og legger til at hun ikke har redigert bildet.

Flere i kommentarfeltet hyller 81-åringen, mens flere andre setter spørsmålstegn ved den «unge huden». Det er nemlig nærliggende å tro at hun har fikset og trikset med utseendet, hevder flere følgere.

«Jeg er din største fan, Martha, men du har seriøst en toppkirurg og den beste hudpleien. Det er helt greit, men resten av oss i befolkningen kan ikke gjøre det samme, så ha oss i tankene», skriver en følger.

VOLDSOMT: Aldersforskjellen mellom Leila Griffin (28) og ektemannen Bruce (53) skaper reaksjoner. Video: Rød Løper. Vis mer

Kommentarene gjorde at Stewart valgte å dele flere bilder fra besøket - fra flere ulike vinkler.

«Dette er de tre andre selfiene jeg tok. Ansiktsuttrykket mitt var bedre på det første, men huden min ser bra ut på alle bildene. Uten filter. Uten ansiktsløft. Bare gode hudpleiere gjennom livet», skriver hun, og legger til at hun har fått utført hudpleiebehandlinger de siste 40 åra.

Dømt

Martha Stewart har lenge vært å anse som et av de største navnene i Hollywood, og kan se tilbake på en karriere som modell, businesskvinne, forfatter og TV-personlighet.

Hun er imidlertid kanskje vel så kjent som fengselsfugl.

I 2004 vekket hun nemlig oppsikt etter at hun ble dømt for innsidehandel. Der skal hun ha løyet til myndighetene om et salg av om lag 4000 aksjer i et bioteknologiselskap i 2001. Det måtte hun sone fem måneder i fengsel for, etterfulgt av fem måneder i husarrest.

VIRAL: Denne spreke dama går viralt på Tiktok fordi hun ser ung ut i forhold til alderen sin. Video: Tiktok @keikoguestofficial. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

I etterkant skal hun ha sett svært positivt på fengselsoppholdet.

«De siste fem månedene i Alderson, West Virginia har endret livet mitt. En dag håper jeg å kunne fortelle mer om hva som skjedde, de fantastiske menneskene jeg har møtt der og alt jeg har lært,» skrev livsstilsguruen på hjemmesiden sin den gang, og la til: «Borte bra, men hjemme best».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer