«Beverly Hills»-skuespiller Shannen Doherty:

Stjerna åpnet seg om sykdommen på nettet. Nå hyller hun kjærligheten

- Kreft gir deg et unikt syn på ting. 

TÅREVÅTT: I juli delte Shannen Doherty en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun gjennom flere bilder viste prosessen med å barbere av seg håret. Nå takker hun ektemannen for støtten på Instagram. Foto: Xposure / NTB Scanpix
TÅREVÅTT: I juli delte Shannen Doherty en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun gjennom flere bilder viste prosessen med å barbere av seg håret. Nå takker hun ektemannen for støtten på Instagram. Foto: Xposure / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I august i fjor avslørte den tidligere «Charmed»- og «Beverly Hills 90210»-stjerna Shannen Doherty (45) at hun hadde fått brystkreft.

Skuespilleren har valgt å være åpen om kreften, og i juli delte hun en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun i seks trinn viser hvordan hun barberer av seg mesteparten av håret.

I august kom beskjeden om at kreften har spredt seg. 45-åringen har likevel ikke kastet fra seg håpet.

Nå hyller hun alle som har vært der for henne - og hylles tilbake for åpenheten.

Sterke bilder

Det var svenske Expressen som først omtalte saken.

Som en del av utfordringen «#loveyourspousechallenge» har Doherty denne uka lagt ut flere bilder på sosiale medier, der hun hyller ektemannen Kurt Iswarienko.

Meningen er at man i løpet av ei uke skal legge ut positive og kjærlighetsfylte innlegg. Det var skuespillerkollegaen Sarah Michelle Gellar som utfordret 45-åringen.

Doherty har delt flere bilder av parets reise, fra bryllupsdagen og til nå. Det siste bildet viser hvordan de har det nå.

- Om jeg er velsignet? Ja. Jeg er velsignet med de vennene jeg har. Jeg er velsignet med en fantastisk mor og jeg er velsignet med denne mannen i livet mitt, skriver hun og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer