Katy Perry:

Stjerna avslører første møte med Orlando

Åpnet opp under premieren av «American Idol».

ÅPNER OPP OM FØRSTE MØTE: Sangstjernen Katy Perry og Orlando Bloom forlovet seg nylig, nå åpner hun opp om deres første møte under Golden Globe-utdelingen. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP OM FØRSTE MØTE: Sangstjernen Katy Perry og Orlando Bloom forlovet seg nylig, nå åpner hun opp om deres første møte under Golden Globe-utdelingen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagen etter selveste valentinsdagen avslørte stjerneparet Katy Perry (34) og Orlando Bloom (42) at de hadde forlovet seg, i et innlegg på Instagram.

På Instagram-bildet kunne man se Perry og Bloom i forgrunnen, mens en rekke røde hjerteballonger dekket veggen bak.

På fingeren viste sangfuglen frem en gedigen ring bestående av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon. I tillegg kunne det se ut til at sangstjernen hadde grått, ettersom øynene hennes så litt røde og hovne ut.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Paret har datet siden 2016, og det har ikke vært helt enkelt å holde tritt med statusen mellom de to ettersom det har vært mye frem og tilbake. Men etter en liten pause i 2017, er det nå trygt og si at de er sammen for godt igjen.

Stjal burgeren

Til tross for at stjerneparets forhold nå er i full blomst, er det nok flere som er nysgjerrige på hvordan de møttes. Og under sesongpremieren av «American Idol» nylig, åpnet Perry seg opp om nettopp sitt første møte med sin kjekke forlovede.

Ifølge News.com.au var det etter at deltakeren, Johanna Jones, fortalte at hun jobbet i den amerikanske fastfood-kjeden In-N-Out, at artisten bestemte seg for å lette på sløret.

- Jeg møtte kjæresten min over et måltid fra In-N-Out, delte Perry, og fortsatte:

- Vi var på Golden Globe-utdelingen, men vi var ikke sammen. Jeg fikk sikkerhetsvakten min til å hente ti burgere fra In-N-Out, og plutselig ser jeg hånda hans, og han satt ikke ved bordet vårt en gang. Han bare strakk seg inn og tok en av burgerne og jeg bare «Hei, det er min burger!».

Den 34 år gamle sangstjerna, som er dommer i «American Idol», innrømmet også under sendingen at det allerede første møte var ekte kjærlighet.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

Åpnet opp om frieriet

Tidligere denne måneden, kun to uker etter forlovelsen, avslørte også «I Kissed a Girl»-stjerna hvordan frieriet fant sted.

- Det var på valentinsdagen. Vi dro ut for å spise, og jeg trodde vi skulle se på kunst etter middag, men i stedet stoppet vi opp foran et helikopter, avslørte hun da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!», skrev Us Weekly.

- Det var utrolig søtt. Han spurte om jeg ville gifte meg med ham i et helikopter, la sangstjerna til.

Men frieriet gikk ikke helt smertefritt for seg.

«Ringenes herre»-stjerna hadde skrevet ned fine ting til Perry på en lapp som hun skulle lese, for å distrahere henne mens han gjorde seg klar til å fri.

Mens Perry leste denne lappen, slet Bloom med å fiske frem boksen med forlovelsesringen fra jakkelomma.

- Han prøvde å dra den ut av lomma, men boksen var for stor så den rev i stykker stoffet, og albuen hans smalt rett inn i champagneflasken, røpet artisten videre.

Men enden på visa ble likevel en suksess.

- Vi landet på et tak, og det føltes akkurat som i en James Bond-film. Alle hadde trådløse øreplugger, og da vi kom inn var hele familien min og alle vennene mine samlet. Han var så flink, skrøt hun.

Saken fortsetter nedenfor.

DYREVERN-REFS: Sanger Katy Perry har hisset på seg denne reklamen hun har gjort for det australske varemagasinet Myer. Her kommer stjerna med en tilsynelatende uskyldig koala-vits, som hun nå får kritikk for. Video: Myer / Shutterstock / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Rasistisk skodrama

Selv om alt tilsynelatende er en dans på roser på kjærlighetsfronten, havnet sangstjerna nylig i en storm av rasismeanklager.

«Teenage Dream»-sangeren hadde nemlig designet en egen kleskolleksjon, som blant annet inneholdt sko, og det var nettopp sistnevnte fottøy som fikk flere til og sperre opp øynene.

Ifølge Variety så Perry seg nødt til å fjerne to par med mokasiner fra sin nyeste kolleksjon etter at de ble kritisert for å være rasistiske.

Den siste tida har såkalt «blackface» sørget for flere overskrifter i både inn- og utland. I USA var det black history month i februar, som vil si at det fokuseres ekstra på afroamerikaneres kultur og historie. Derfor er det kanskje heller ikke så rart at det er enklere å peke ut det man mener er rasistisk eller kulturell appropriasjon akkurat nå.

Saken fortsetter nedenfor.

TRUKKET: Denne skoen fikk flere «blackface»-anklager, og er nå trukket fra markedet. Foto: Produsenten
TRUKKET: Denne skoen fikk flere «blackface»-anklager, og er nå trukket fra markedet. Foto: Produsenten Vis mer

Det fikk artistens nye sko erfare. De to skoparene, med navnene «Rye Face Slip On Loafers» og «Ora Face Block Heel Sandal», er nemlig utstyrt med øyne, nese og munn. Sistnevnte detalj er det flere som reagerte på.

Munnen er stor og rød, som flere mener kan minne om en karikert utgave av mørkhudede mennesker. Skoene kommer i både beige og sort, og det er kun sistnevnte som mottok store mengder kritikk.

Blant andre delte «Empire»-regissør Eric Haywood et bilde av skoene på Twitter, der han den ellevte februar trakk linjer mellom skoen og den historiske måneden amerikanerne da var inne i. Flere andre Twitter-brukere kastet seg på.

«Kan vi bare lage en regel om at mennesker som ikke er svarte ikke kan lage et produkt eller en tjeneste som inneholder eller bruker en kombinasjon av «black + face»», skrev en bruker.

Kritikken haglet, og produsentene så seg til slutt nødt til å fjerne skoene fra stjernas nettsider. I tillegg fjernet kjeder som Wallmart og Dillards også skoene fra sine filialer og nettsider.

Det er blitt hevdet at det aldri var stjernas intensjon å fornærme noen med designen, men hun har ennå ikke uttalt seg personlig om skoskandalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer